úterý 29. července 2014

Gallery update 33.3: Fan photos from Japan

Ahoj moji drazí návštěvníci. Jak se máte? Hodlám strávit celý den zaprvé na blogu u Sophie Turner a řešit Comic Con :D a zároveň jdu s nej kámoškou na chvíli ven, takže tu moc nebudu, ale se ztratím, chtěla jsem zveřejnit nějaké články tady. Takže jsem konečně dodělala ten výcuc novinek o Equals a teď tu mám tohle. Fotky ze včerejška. Jak už jsem psala dřív, Kristen už je v Japonsku, konkrétně v Tokiu a před pár dny, hned po skončení Comic-Conu tam dorazil i Nicholas Hoult. Hádám před dvěma dny, nebo tak nějak, nevím přesně. No a co ti dva udělali? Rozhodli se sebrat a vyrazit do šumu, jak říká moje máma. Zkrátka se šli bavit. A jak jinak to mohlo v Japonsku dopadnout, než tak, že máme fan fotky. Samozřejmě. A jsem z nich nadšená. Vypadá to, že se opravdu hodně bavili :) Můžete si na těch fotkách všimnout, že Kristen už má hnědé vlasy. Ještě jsem se nerozhodla, jestli mi ta oranžová bude chybět nebo ne :D každopádně film tak nějak vyžaduje přirozenou barvu vlasů, tudíž je jasné, že si ji nemohla nechat. No a taky jsou ty vlasy už zas o něco málo kratší. Ale vážně jen o něco, aspoň to tak vypadá. Kris to moc slušelo, líbí se mi, co měla na sobě, takový ten její styl na pohodu, to mám nejradši :) A Nicholas je vážně magor, to se nedá jinak říct, miluju ho, je skvělej :D Užívali si to jak malé děti mám ten dojem :D Nich to docela zabíjí :D Miluju ty fotky, doufám, že se jich objeví víc podobných :) Hlavně to vypadá, že spolu Kris a Nich dobře vychází, což je paráda :)
* * * * * * * *
Hello my dear visitors. How are you? I am going to spend whole day on Sophie Turner's blog because of Comic Con and also with my best friend, because we are going out, but before that, I wanted to publish that article about Equals and also these photos from yesterday. As I was writing earlier, Kristen is already in Tokio in Japan. She arrived there few days ago when I was in Italia... well, she's not the only one, also Nicholas Hoult is already there, arrived just after Comic-Con... and you know what? They went to have some fun together and it couldn't end different, we have some photos with fans and from fans. As you can see, Kristen already has got BROWN hair again... I didn't decided yet if I am going to miss that orange or not :D You can also see that her hair is a bit shorter than in Paris, but just for a little bit. I love these photos, it seems like they deffinitely had a lot of fun, I love Nichoas, I'll tell you.. he's crazy, but so cool, I love him so much. And I hope there will be soon more photos like these.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

8 komentářů:

  1. Já jsem docela ráda, že už má zase hnědé vlasy. Líbí se mi takhle víc:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím proč, ale hrozně se mi nelíbí, jak je v Japonsku všechno takové barevné a všechno tam svítí...
    Ale jinak vypadají, že se baví a to je hlavní..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych s Kristen chtěla mít fan fotku!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta opička na té fanynce, jsme zvědavá, jak moc Kristen bude na krátko, já jsem ráda, že už má ty hnědé vlasy, oranžové mi ani chybět nebudou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný deign
    PS: Je nový bog o Candice Accole iheartaccola, byla bych ráda, kdyby jsi ho navštívila (prosím neber to jako reklamu, pouze informaci)

    OdpovědětVymazat
  6. Tie fotky sú podarenučké, je naozaj jedna radosť vidieť Kristen a Nicha na jednej fotke. Veľmi sa na nich teším vo filme, ešte sa len začína natáčanie, a ja už myslím na výsledok

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, ona je hrozně hezká :) Mmimochodem máš hezký layout, na té druhé fotce z leva je naprosto dokonalá <3 užij si to s kamarádkou.

    OdpovědětVymazat