úterý 22. července 2014

San Marino & Itálie (22. - 27.7.)


Ahojte.
Píšu jen rychle, protože mojí mámě hrabe a vrčí, že jsem na počítači, přestože jdeme až za 3 hodiny... No nevadí. Každopádně... jsem strávila den tím, že jsem byla v knihovně a čučela jsem na videa s Emmou a Hookem z Once Upon a Time, přestože jsem chtěla přednastavovat články... takže to dopadlo následovně... nastavila jsem nějaké, ale není jich zrovna dvakrát moc. Každopádně, za 3 hodiny odjíždíme s mámou do San Marina a Itálie, takže tu nebudu. V neděli ráno se vracíme, takže je to jen na pár dní, ale hádám se tu neukážu, možná někde chytím wifi, ale nemám jistotu, takže spíš počítejte s tím, že tu nebudu. Ani se moc netěším upřímně, ale určitě to bude super, jen mám poslední dobou takovou náladu divnou... ale bude to super :) No, tak se tu mějte a uvidíme se v neděli :)
- Angie.

Edit: Nakonec jsem připravila 4 články, na každý den jeden, tak aspoň něco :)

4 komentáře:

  1. Doufám, že si dovolenou užijete - budu držet palce :) A ta animace s Jennifer je naprosto úžasná ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Angie. doufám, že cestou chytneš nějakou lepší náladu, protože Itálie a hlavně San Marino jsou nádherná místa. Snad si to s mamkou co nejvíce užijete. Věřím, že nám sem potom nějaké tvé zážitky sepíšeš, a protože jsi to TY! určitě to nebudou jen tak obyčejné zážitky.
    Jak jsi psala u mě, že na tohle máš s novinkami štěstí, tak se těším na Kristen na nějaké nové mega akci a mega várkou fotek. Ne, dělám si srandu, doufám, že paparazzi dají Kristen konečně svatý pokoj a ty nebudeš muset moc doplňovat.
    Hlavně si to tam, ale pořádně užij! Přikazuji ti to. A co ty víš, Kristen umí tak krásně mizet a opět se objevovat, že ji tam třeba potkáš...
    Až teď mi došlo, že budu nějakou dobu bez tvých článků a teď, když mám týden internt, to bude teda drsná realita. Asi je budu celý týden komentovat zpětně, tak se potom nelekni.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za přání. Ty si byla taky ve Varech. Né!! Teda jsem hrozně ráda, doufám, že sis to pořádně užila a viděla spousty skvělých filmů, akorát já tam hrozně chci a nikdo se mnou nějak nechce jet. A to mě hrozně štve, protože tam už bylo spousta lidí. Ale třeba příští rok. A ano, nařídila jsem to, takže si to pořádně užiješ! I když tě naprosto chápu. Já když mám balit, tak vlastně ani nikam nechci, ale naopak ta dlouhá cesta autem je vždycky úžasná. Teda pro mne.  Jinak absolutně s tebou souhlasím. Já bych si asi taky řekla, hezkej hlap, možná se otočila, ale toť vše. A když už bych měla to podezření stejně bych ho neoslovila z asi milionu důvodů. Hlavně ze strachu, že se spletu a totálně ztrapním.

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně moc, moc, moc si to tam užij !Páni, ty jsi úplná cestovatelka :)Jinak už máš u mě ikonku :)!!!

    OdpovědětVymazat