pátek 25. července 2014

Gallery update 33.0: Old photos from the set of Sage (+The Saints) music clip

Tak hrozně se stydím. Fakt se stydím. Za co? Za to, že jsem tyhle fotky poslušně uložila, když byly nové, nahrála jsem je do galerie, zamilovala se do nich... ale nikdy jsem je nezveřejnila na hlavní stránce. Byly nové před týdny, možná i měsíci, už ani nevím... I přes to, že je zbožňuju, hlavně některé, tak jsem je prostě nepřidala. Nechápu, jak jsem to dokázala. Ale prostě to jsem já no, P*A*K*O. No nic. Jsou to fotky z placu Kristenina režisérského debutu, kdy se natáčel klip k písničce Take me to the South of Sage (+The Saints). Těch fotek je 12, no sem jsem prdla moje nejoblíbenější, ty s tím rozkošným jehnětem. A tak se lev zamiloval do jehněte. Pardon :D Neodolala jsem :D Ty fotky jsou prostě rozkošné, miluju je, naprosto je zbožňuju. Užijte si je.. sice je většina z vás už určitě viděla :D Ale tak lepší pozdě, než nikdy, že? :D Toto je předpřipravený článek, nejsem online, jsem momentálně v Itálii.
* * * * * * * * *
I am so ashamed of myself. I truly am. I found these photos when they were new, weeks ago, maybe months... but I've never published them, despite the fact I loved them so much. Why? Well... I actually don't know, I think that there were many other news so I skiped this one, but I really don't know. But I am publishing them now, so... 12 photos from the set in gallery, here my favorites, those with that little cute lamb. And the lion fell in love with the lamb. Sorry, I couldn't resist it :D These photos are SO CUTE!! I love them all. So enjoy photos, I believe that most of you already saw them :D but... better late than never, right? This is a prepared article, I am not online, I am in Italy right now.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Přiznám se, že já jsem tyhle fotky vůbec neviděla, takže jsem ráda, že jsi je přidala - lepší později, nežli nikdy no ne? A taky se mi hrozně moc líbí ty fotky s jehnětem, obzvláště ta druhá ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky s jehnětem jsou kouzelný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem je ještě neviděla, takže super, žes je přidala:) Jsou vážně krásný!!

    OdpovědětVymazat