sobota 12. července 2014

'Equals' news: Three new cast members


Ahoj lidi. Jak se máte? Já se mám fajn, jen jsem líná :D Dneska jsem spala 11 hodin a stejně jsem furt unavená, což je trochu na prdlačku :D Každopádně jdu večer ven, ale než půjdu, tak chci napsat nějaký ten článek. Chtěla jsem přidat i něco na blog o Sophie, ale poslední dobou mě to tolik nebaví jako dřív. No... možná stihnu jen jeden a pak oběhnu affs, nevím, uvidím. Kolem Equals se teď toho dost děje, kromě toho, že si Kris nechala ostříhat vlasy :D Film se začíná natáčet na začátku srpna, teda už za pár týdnů a tím pádem se objevují i další jména, která se budou na filmu podílet. A já pro vás mám teď tři nová na seznamu herců. Prvním z nich je 73-letý David Selby, který teda na 74 vůbec nevypadá :D Každopádně nehrál v moc filmech nějaké větší role, jen v 80. letech hodně v takových těch starých potrhlých seriálech, takže v té době byl asi známý, ale já ho neznám. Menší roli měl ve film The Social Network s Jessem Eisenbergem nebo třeba ve filmu Temné stíny a Johnny Deppem. O jeho postavě v Equals nevíme nic, zatím, ani jméno. Druhou osobou, která se přidala k obsazení, je Kate Lyn Sheil. Ani ona není zrovna známá, přestože má ve filmografii spoustu projektů, většina z nich byly dost malé role. No nedá se říct, že by zahálela... její velká výrazná role na ní zřejmě ještě čeká... no těžko říct, jestli by to mohle nebo nemohla být ta v Equals, protože jediné, co víme, je, že její postava se jmenuje Kate. Hrála třeba ještě ve filmu The Color Wheel nebo v seriálu House of Cards. Poslední z těch tří je potom Aurora Perrineau, která má ve své filmografii kromě Equals už jen 4 další projekty. Měla epizodní roli v Pretty Little Liars a hodně se mluví o jejím projektu, který se teď točí, Jem and the Holograms, který je možná v USA známý, ale já o něm vím velký kulový :D Každopádně o její roli v Equals aspoň bylo řečeno něco víc, než jen jméno. Aurora bude hrát novopečenou matku jménem Iris, jejíž dítě po porodu začne plakat, což je znakem toho, že může cítit obávané emoce, tudíž musí být matce odebráno a posláno do Skrýše, kam jsou přesunuti ti, u kterých se syndrom SOS - tedy to, že cítí emoce - projeví. No, takže jsem zvědavá, co dalšího se dozvíme, no nemůžu se dočkat, až uvidím Kristenin finální sestřih :) a hlavně samotného filmu:)
* * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am fine, just so lazy. I slept 11 hours today but I am still tired. That kind of sucks. Anyway, I'm going out in the evening, but before I go, I want to write some articles... maybe just this one... and then I will visit my beloved affiliates, I will see. Well... There are many things going aroud Equals. Not filming yet but it's actually coming soon... and with that new names are added on the list of cast. I have for you three names now. First of them it's David Selby. He's not very famous, but he had many smaller roles in many smaller projects. He was briefly in The Social Network with Jesse Eisenberg... and it's not sure how big role he's going to have in Equals, but I am nosy about that. The second one is Kate Lyn Sheil. She's not very known neither. She played in horror movie "You're next" or "Green" but she has many films in production now and in her past too, she played many smaller roles and her career looks to be kind of promising. Her character in Equals is called Kate, but there is nothing more known about how big her part in this film will be or who "Kate" exactly is. The last one on the other hand has got at least some information about her character. Well... they all probably do :D but the description was published just for this last one. And it's Aurora Perrineau, who had episodic role in Pretty Little Liars, has just another 3 credits in her filmography, the last one Jem and the Holograms is probably something like famous in USA, or it seems like that but I've never heard about that before :D and that is just in production. But her character in Equals is called Iris. And she is a new mother whose baby is born crying - a sign the tyke can feel those dreaded emotions. Which is bad. So her baby is taken away from her. And we will see what happens next.

2 komentáře:

  1. Nikoho z nich neznám, takže z toho nejsem nějak nadšená, jako bych byla, kdybych je znala Ale jsem teda strašně nadšená z toho filmu, hrozně se těším na Kristen a Nicka...o bože, Nicka...Jennifer má takové štěstí

    OdpovědětVymazat