čtvrtek 10. července 2014

Kristen for Women's Wear Daily


Okay. Mluvme teď trochu víc o tom, že si Kristen nechala ostříhat ty svoje krásný vlasy. Protože to očividně udělala, všichni o tom mluví, všichni to řeší, tak budu i já :D Co si myslím? No, to už jsem tak trochu psala, ale řeknu to znova. Myslím si, že jí to hrozně sluší a je s těmi novými vlasy sexy, ale... byla jsem totálně v šoku. Už jsem si zvykla, že se o ní dozvídáme několik týdnů prd a pak se najednou zjeví v Paříži, protože zřejmě má doma jediný exemplář funkčního teleportu... :D Ale rozhodně jsem nečekala, že se na červeném koberci objeví s okudlanejma vlasama. Kdyby trochu přistižený, ale to nééé, ona si je nechá zkrátit o 20 čísel... :D To je prostě... Kristen. No, takže o tom mluvme trochu víc :D Co si myslíte vy? Já si asi budu nějakou chvíli zvykat :D Každopádně mám pro vás krátký rozhovor s ní ohledně toho účesu, ohledně Equals a tak trochu naťukla i The Big Shoe, jehož natáčení má začít KONEČNĚ tento říjen. Rozhovor je pro Women's Wear Daily a překlad je můj, takže kdo ho obšlehne, toho kousnu.


Kristen bude hrát s Nicholasem Houltem v 'Equals', který je podáván jako futuristické love story, a přiznala, že je nervózní před každým novým natáčením. "To je ten pocit, který vyhledávám. Je vším, co mě dokáže nakopnout. A víte - a tohle říká hodně lidí - ale když z něčeho, co děláte nemáte alespoň trochu strach, nejspíš to nestojí za to," poznamenala. Nicméně, Twilight hvězda (serou mě s tim už fakt :D) překonala svůj prvotní strach ze spolupráce s francouzskou herečkou Juliette Binoche ve filmu "Sils Maria", který měl premiéru v květnu v Cannes. Znovu se potom setkají na natáčení dalšího filmu The Big Shoe již brzy.


Okay. Let's talk more about the fact that Kristen cut her beautiful hair off. It wasn't some kind of joke, she really did it, she has got short hair now. So let's talk about it a bit more. What do you think about it? I think, that she looks absolutely gorgeous. But I was shocked. Absolutely schocked. I got used to the fact there are no news and then, when you don't expect it, she shows up in some city on the other side of the world, like this time in Paris... but I was NOT expecting that. Kristen let her hair cut off. Because of the new movie called Equals. And here I am, with short interview for Women's Wear Daily, where she talks about this huuuuuuge change, about Equals and also a bit about The Big Shoe.



Stewart will star with Nicholas Hoult in "Equals," billed as a futuristic love story, and confessed she is nervous before each new shoot. "That's the feeling that I look for. That's everything that drives me. You know - and a lot of people say this - but if you're not a little afraid of what you're doing, it's probably not worthwhile," she remarked. However, the "Twilight" star has gotten over her initial fear of working with French actress Juliette Binoche on "Sils Maria," which premiered at the Cannes Film Festival in May. The two will be reunited soon on "The Big Shoe."

2 komentáře:

  1. Jak už jsem psala v článku níže, mně se tenhle její nový sestřih strašně moc líbí. Tak nějak mi to k ní sedí a jsem zvědavá, jak bude vypadat finální podoba při natáčení Equals :) A líbí se mi na ni, že se rozhodla tak z minuty na minutu. Někde jsem četla, že se nechala ostříhat jen dvě hodiny před tou modní přehlídkou Chanelu. Takže všechna čest :) Já jedinou změnu, kterou přes prázdniny plánuju se svými vlasy, je, že si nechám dát nějaký přeliv... I když už jsem v těch vedrech a při plavání (které jsme měli místo tělocviku) taky nechám ostříhat na krátko

    OdpovědětVymazat
  2. Já se musím přiznat, že když jsem ty fotky včera uviděla chvíli jsem jenom civěla. Prostě hleděla jen tak na monitor. Jsem z toho neskutečně nadšená! Vůbec mi to není líto (Angie, prosím neukamenuj mě!), naopak jsem nadšená, že to Kristen udělala. Nevím co se teď všichni rozhodli mít krátké vlasy (Anne, Jennifer, Jules a teď i Kristen), ale zbožňuju to! Opravdu! Kristen vypadá s krátkými vlasy (vlastně si nejsem jistá, zda je to mikádo nebo delší verze krátkých vlasů) nehorázně sexy. A v kombinaci s tou meruňkovou barvou to působí tak nějak rebelsky a výstředně! Sice pochybuji, že tohle je finální verze, protože teď to roste tak rychle, že určitě půjde ještě na kratší. A na to si ráda počkám!

    OdpovědětVymazat