pátek 28. března 2014

Vyhodnocení kontroly a náběru affiliates.


Přemýšlím, jestli je to moje chyba nebo ne, že se nezapsalo docela dost lidí, u kterých mě nějak nenapadlo, že se nezapíšou. Jestli jsou jako já, že si kontrol nikdy nevšimnou zezačátku celkem upozorňovala a i ten nápis v menu byl podle mýho takovej docela výraznej, ale asi to tak připadá jenom mně... no, nebudu si stěžovat, samozřejmě hrozně děkuju všem, kteří jste se zapsali, moc si toho vážím. No nebudu to vyhodnocení tentokrát nijak zvlášť proživat, protože nemám úplně čas, takže to vezmu trochu svižněji. Chci, abyste věděli, že vás mám všechny ráda a jsem moc ráda, že chcete zůstat spřátelení a doufám, že to tak zůstane:) Začnu s novými affiliates, která přibyla. Těch totiž moc není :D
Takže jsou to:

http://sweet-annehathaway.blog.cz/ - s adminkou Teanne, s kterou spřátelení proběhlo mimo kontrolu a náběr, ale stejně to zmíním, protože její blog o Anne je vážně skvělý a my dvě jsme za těch pár dní semlely živý mrtvý v komentářích :D Jsem hrozně ráda, že jsme spřátelily :)

http://meryl1.blog.cz/ - s adminkou Merylkou tuším, že už jsme jednou spřátelené byly, Meryl Streep mám ráda, takže proč nespřátelit znovu, že ano.
* * * * *
Teď tedy affs, která zůstávají. Takže zapsaní + ti, co mají výjimku.
Začnu tedy těmi výjimkami. Takže samozřejmě zůstávají všechny moje drahé sestřičky. Clove ani Ajjinka se zapisovat nemusely, ani jedna z mých sisters sites nemusela, protože u nich vím, že ke mně chodí hodně často, já k nim taky, nemá cenu to kontrolovat, no Clove i Ajjinka se obě stejně zapsaly, má láska Clove dokonce hned jako první, tak vám chci za to hrozně poděkovat, mám vás neskutečně ráda, miluju vaše blogy, vás, vaše články, prostě všechno a jsem nesmírně ráda, že jsme se poznaly a jsme sisters sites :) To samé platí i pro Katie* z justa.blog.cz, jsi úplně první spřátelená stránka, kterou jsem s tímhle blogem měla a když jsme spřátelily, byl to pro mě takový popud, že má cenu pokračovat a jsem za něj nesmírně ráda, protože i díky tobě jsem měla tu vůli dotáhnout to s blogem k 1. narozeninám, pak i k 2. narozeninám a za to jsem ti nesmírně vděčná :) No a potom tedy má drahá Rosie, která má hiatus, ale doufám, že se v brzké době zase ozve :)


Takže to by byly Sisters, teď ty výjimky. Výjimku jsem dala původně jen dvěma stránkám oficiálně, ale nakonec jsem se rozhodla ji udělit čtyřem a odůvodním to hned, jen co se k tomu dostanu :D
1. Dee z http://american-horrorstory.blog.cz/, protože je docela nově spřátelená, tak jsem se tehdy, když jsem kontrolu vyhlašovala, rozhodla, že se zapisovat nemusí... ale ona se přesto zapsala a hrozně ti za to děkuju, je to krásné gesto a mě to moc potěšilo :)
2. Džejn ze http://samclaflin.blog.cz/ měla stejnou výjimku jako Dee, takže tam není co řešit.
3. Dee z http://gameofthrones.moxo.cz/, protože měla dlouho, předlouho hiatus a vrátila se teprve před pár dny, takže u té zkrátka beru, že si nevšimla, kdyby se mnou už nechtěla být spřátelená, tak se hádám neozve, že se vrátila :D
4. Lilith z http://chrishemsworth.blog.cz/, protože zaprvé, její blog je skvělý, zadruhé vím, že sem chodí, když má zrovna čas, zatřetí kromě asi 2 dnů, co se objevila na blogu, měla problémy s blogem a teď má hiatus, protože je v cizině, takže by ode mě byla vážně sviňárna, kdybych jí vyčítala, že se nezapsala.

Další kategorie je bez výjimek a zapsali se, tudíž zůstávají.
Joann - http://iheart-fanning.blog.cz/ - tu bych hádám nesmazala, ani kdyby mi někdo držel nůž na krku, její blog je skvělý, ona je skvělá, myslím, že jsme si vážně sedly:) a jsem moc ráda, že jsme spřátelené :)

*Kriss - http://beautifulkristen.blog.cz/ - Jedno z mých nejstarších affiliates, jedno ze tří affs o Kristen, tebe bych nemohla smazat, ani kdyby ses nezapsala prostě :D ale jsem ráda, že ses zapsala, protože mám tvůj blog moc ráda a jsem ráda, že i ty ten můj a jsem moc ráda, že jsme spřátelené :)

Andrea - http://andrea-twilightsaga.blog.cz/ - ne všechno na tvém blogu patří mezi moje oblíbené nebo mezi to, co mě nějak víc zajímá, ale tím, že máš tak hrozně velký rozptyl, tak si tam vždycky něco najdu a to se mi na tvém blogu moc líbí :) Děkuju, že ses zapsala a samozřejmě zůstáváš :)

Katie - http://kim-kardashian.blog.cz/ - hrozně děkuju za krásná slova, která jsi do kontroly napsala, jsem za ně hrozně ráda a cítím to stejně! Skvěle se s tebou píše asi úplně o všem :) Rozhodně blog nemusí být jen o komentování fotek, já jsem tak ukecanej člověk, že to zkrátka ani neumím :) mám tebe i tvůj blog o Kim moc ráda, dřív jsem se o ní moc nezajímala, ne tolik, že bych projížděla její novinky, spíš sem tam něco, ale jsem hrozně ráda, že jsme spřátelily a já se teď o ní dozvídám věci, které by mi asi jinak unikly :) Takže samozřejmě zůstáváš, jak jinak :)

Darela - http://www.rafanadal.cz/ - Vlastně platí dost to samé, co u blogu o Kim, Rafu mám ráda, ale většinou jsem si prostě novinky nehledala, tak na co jsem narazila nebo jsem koukala v telce na tenis, ale nechodila jsem pravidelně na žádnou stránku, abych si zjišťovala novinky, tak jsem moc ráda, že jsme spřátelily a že je mám od tebe, ještě česky, nemusím si to překládat :D máš super stránku a mám tě moc ráda, takže samozřejmě zůstáváš, o tom není sporu.

Tak to byla kategorie zapsaných... bohužel už musím přejít ke kategorii nezapsaných.
Jo jinak nemám mononukleozu, pozitivní, ale zas jsem vyfásla antibiotika.

Lucy a Patty ze http://zoey-deutch.blog.cz/, které ani nevím, jestli ví, že jsme vůbec oficiálně spřátelené, každopádně se nezapsala a přestože na její blog o Zoey budu i nadále chodit, protože mám Zoey ráda, tak ze seznamu ji bohužel mažu.

Kells* ze http://jamiecbower.blog.cz/, která má už dlouho hiatus a nevypadá to, že by se vrátila... moc mě to mrzí, ale také mažu, kdyby ses náhodou někdy vátila na blog, tak mi dej vědět.

Eve z http://hq-hart-of-dixie.blog.cz/ tu sice za dobu kontroly asi dvakrát byla, ale nezapsala se, na blogu je aktivní, tak nevím, jestli tě už nebavím, nebo čím to je, každopádně většina tvých komentářů byla vždy jednoslovná, celé věty jsem se od tebe prakticky nikdy nedočkala, což ve mně už delší dobu vyvolávalo pocit, že ke mně chodíš z povinnosti, což člověka tak nějak zamrzí, ale nemůže s tím nic dělat. Takže tě tedy mažu, ale mrzí mě to.

Ellie z http://jennifer-lawrence-online.blog.cz/, která naposledy na blog napsala 20. prosince 2013, myslím, že tady není moc co řešit, tedy mažu, no doufám, že kdyby se ještě někdy rozhodla blog znovu rozjet, že se ozve.

Aventine z http://daily-downeyjr.blog.cz/ je na blogu nějakou dobu neaktivní. Takže mažu z menu ze seznamu, ale neznamená to, že ji nepřidám zpět, pokud se někdy na svůj blog opět vrátí.

No a teď ty nejsrdcervoucí dva blogy, které se nezapsaly a u kterých vyměknu, jestli se ozvou... tak do dvou týdnů od vyhodnocení... což je poslední kategorie.
Holky z http://best-actresses.blog.cz/, u kterých sice jsem stále napsaná v top, ale nevím, jestli to mají nějak rozdělené, každopádně ke mně od nich chodí Joann... ale ta je za sebe z iheart-fanning... a z best-actresses tak nějak.. nikdo. Což mě mrzí. Hodně. Přímo maximálně... takže jsem rozpolcená a strašně rozpačitá ohledně té kontroly... takže kdyby náhodou se tu někdo od nich ukázal a chtěl stále zůstat spřátelený, tak do dvou týdnů je ještě čas a potom mažu no...

A potom ještě Katka219 z http://katka219.blog.cz/, z nejlepšího blogu o Demi, jaký znám... se bohužel také nezapsala a nevím, jestli si nevšimla nebo je to tím, že teď moc neměla čas na obíhání, před tím měla hiatus... takže i pro ni platí, že jestli má ještě zájem být i nadále spřátelená, tak stačí napsat no, v opačném případě mažu.
*
Tak to by bylo.
Jinak bych teda ráda řekla, že ti, kteří mají hiatus nebo jsou neaktivní, nejsou smazaní úplně, pouze z menu, v seznamu budou přeřazeni do skupiny pozastavených.

12 komentářů:

  1. Moc díky za tu vyjímku =) Kontroly jsem si opravdu nevšimla takže mě moc mrzí, že jsem se nazapsala.

    OdpovědětVymazat
  2. ááááááááá, jsem na měkko . Joo, ty kontroly, mnoho to i nechtic přehlédne, ale sama si všimám za tu krátkou dobu, že mnoho blogů je za chvíli neaktivních, a ani neřeknou proč, což je škoda, jinak by si je člověk třeba v affs ponechal :)).Jo a ta ikonka mě dostala, Anne je na ní boží a ty jsi úžasná, fakt se mi ohromně líbí, to já na tyhle věci nejsem stavěna, umím fakt leda oříznout obrázek .

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že můžeme být Affiliates a že naše blogy jsou spřátelené už takovou dobu :) Miluju tvůj styl psaní článků, jak se vždycky dokážeš rozepsat a přitom nevynechat nic důležitého. Doufám, že bude blogovat ještě hezky dlouho Angie :)

    OdpovědětVymazat
  4. <33333 Děkuju ti moc! :) Jsem ráda za to co o mě píšeš, taky bych tě nesmazala! :) A jsem za tebe moc ráda, a že tě nenudí moje emaily Ta animka s Kristen je boží <33

    OdpovědětVymazat
  5. Angie, já tě prostě zbožňuju! :3 Hrozně si vážím toho, že v tvém seznamu affs můžu být, ale to už doufám víš, a pokud to nedávám dostatečně najevo, budu se snažit ještě usilovněji a tvrději! A momentálně jsi mě úplně zabila tím svým komentářem, který jsi v podstatě ani psát nemusela, k článku s kontrolou jsem to sice nenapsala, ale doufám, že víš, že se tě držím zuby nehty a ten náš krásný blogový vztah bych nechtěla zničit Ale teda... " S kentaury jsem kámoš, to bych musela udělat něco fakt hodně přes čáru, aby se na mě nějakej rozhořčil ;D" tímhle jsi mě totálně zničila    Zbožňuju tě!

    OdpovědětVymazat
  6. Angie, moja drahá ♥ Nedokážem ani slovami opísať, aká som vďačná za to, že môžem byť s tebou spriatelená, nietobôž v Siters. Nedokážem slovami opísať, ako ma nesmierne teší, keď si môžem prečítať ktorú koľvek zo strán, aj všetky, z tvojho mailu. Si moje zlatíčko, som nesmierne rada, že som ťa mohla takto spoznať. Na mail si brúsím zúbky, plánujem si ho zobrať tento týždeň na prax, kde si ho zas a znova prečítam a začnem odpísovať. Mám toho teraz celkom veľa, inak by som už aj odpísala. Avšak čítam tvoje poviedky. Promluv! je neskutočne dokonalá, aj keď je vlastne len taká krátka. Si talentík :) Naozaj ti ďakujem za to, že môžeme spolu ostať :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc mě mrzí, že jsem se nezapsala! Teď jsem obíhala míň než normálně a kolikrát jsem tu taky byla a nenapsala  komentář, když jsem prostě neměla moc náladu. Vůbec jsem si kontroly nevšimla:(:( Je mi to líto a doufám, že zůstaneme affs!

    OdpovědětVymazat
  8. jsem tam, jsem tam! I když jsem si vždycky jistá, že jsem se zapsala, pokaždé se bojím, že jsem to neudělala..

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju za tu výjímku, vůbec jsem si nevšimla, že je kontrola a to sem chodím obden! :OO

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych chtěla zůstat, já to mám na štíru, nestíhám nic, snažím se dávat hlavně ty novinky, ale někdy na blogu nejsem třeba několik dní a pak tu jsem, ale tak chápu, že už mě máš plný zuby :/ A strkat sem osobní důvody nechci no :)

    OdpovědětVymazat