pondělí 3. března 2014

Gallery update 27.2: First photos from the set of Still Alice

Mám svoje zásady. Každý, kdo mě trochu zná, ví, že jich pár mám, hlavně co se blogu týče. A těm z vás, kteří to nevíte, tak vám o jedné z těhle zásad povím. Na tomhle blogu nejsou paparazzi fotky. Mám k tomu dva hlavní důvody. Tím prvním je to, že nemám ráda chování paparazzi. Myslí si, že můžou všechno a dělají všechno možné, aby se dočkali nějaké nehezké reakce celebrity... nadávají jim, pokřikují na ně, provokují je, jednou jsem někde četla, že i na někoho jednou nějaký vychrstl kelímek s vodou nebo něco takového... jen chtějí, aby se celebrity rozčílily... protože fotky šťastných a veselých celebrit nejsou tak v kurzu, jako pár prostředníčků, videí s naštvanými reakcemi (samozřejmě bez té provokace, aby to ukázalo celebritu ve špatném světle) nebo fotky nějakých trapasů. Druhým důvodem je, že mi to přijde správné, vzhledem k tomu, jaký vztah má k paparazzi fotografům Kristen. Všichni dobře víme, že je nesnáší... a že se jima občas prostě vyprovokovat nechá, sem tam ten prostředníček, já bych to taky neviděla. A přijde mi, že bych to zkrátka neměla podporovat. Vím, že tím, že je sem nedávám, nic nezměním a oni ji i nadále budou pronásledovat, stejně jako spoustu jiných celebrit... je to jak s vegetariánstvím :D ...trochu, tu krávu stejně zabijou a sní jí někdo jinej, ale pro ten pocit a z toho přesvědčení. Jedinou vyjímkou jsou doby, kdy Kristen natáčí nějaký film... protože ani tam nechybí paparazzi... ale týká se to přímo filmu, takže jsem ochotná trochu tuhle zásadu ohnout, protože je to důležitou součástí kariéry Kristen... ale i u toho mám své zásady. Nikdy nepřidám víc, než 10 fotek z jednoho dne. Takže co z toho vyplývá pro vás? No... buď to můžete akceptovat, jak to je... nebo můžete být rozmrzelí, že jich není víc, a hledat si zdroje někde jinde. Konkrétně za těmihle zásadami si ale opravdu stojím a nehodlám je měnit, je to něco, přes co nejede vlak. Když už o tom tedy tak dlouho žvaním, tak z toho i něco vyplývá :D Kristen už je konečně v New Yorku a z dnešního dne se objevily první fotky z natáčení snímku Still Alice. Je jich jen šest. Teda ode mě jich je jen šest, jinak jich je docela dost. Not here guys, sorry. Ale myslím, že i těch šest stačí na konstatování, že to Kristen moc slušelo, usmívala se a vypadala, že je nadšená. Já jsem taky nadšená, že tenhle snímek točí, bude to skvělé :)
I have my principles. Everyone who knows me, know, that I have them, so I am telling you, who don't know yet, about that. This blog is paparazzi free blog. Two main reasons are, that I don't like paparazzi's behaviour, they think, they can do everything. Provoke, be rude, do horrible things just to make celebrities angry. The second reason is, that Kristen hates paparazzi. She literally hate them, because they are really... not nice to her. It just feels right not to publish paparazzi photos. The only exeption are photos from the set. And even with those I don't publish more than 10 photos from one day... That are my principles. Accept them or not, that's your choice. You can watch more somewhere else. Here just six for today, from today's first day of shooting Still Alice in New York. Kristen looks there rewally nice and she's smiling and everything, it seems like she's excited about that project. Me too, I can't wait!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. vypada fak tdobre a stastne, a co ty? jak se mas? promin, ze jsen tu tam dlouho nebyla

    OdpovědětVymazat
  2. Ja (ako osoba, ktorá ako-tak môže povedať, že ťa pozná) viem, že sem tieto fotky nedávaš, a mám to rada, takúto vlastnosť, veľmi si to cením na tebe aj na Ajjinke. Chvíľu som premýšlala, že budem tie fotky vynechávať tiež, ale neurobím to, už len z toho dôvodu, že si jednoducho neviem odpustiť Kristenin štýl na mnohých fotkách. Niektoré candids som vynechávala, ale inak ich normálne pridávam.
    A myslím, že takéto fotky ku filmom sa ku candids tak normálne nedajú pripočítať :) Kristen tu vyzerala skvelo, milujem, keď ju vidím takto na pľaci, mala tu skvelé vlasy, také typické rozstrapetené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já vim že to nepřidáváš a naopak jsem za to ráda, vy dvě s Ajjinkou to tak máte a mě se to líbí, že je to tu 100% o její kariéře jen. :) Já je sice přidávám, i když se mi jejich chování nelíbí, ale zase Dakota nemá žádný candids kde by se vztekala, tak možná jí neprovokují tolik nebo se nenechá, ale vim že Kristen, nebo třeba Ashley Benson se občas naštvat umí a já se nedivim. Taky jsem přemýšlela, že bych je nedávala, nebo míň, ale já jsem vždycky nadšená když se něco objeví A nedat fotky Dakoty a jamieho jak jsou spolu sladký by byl hřích Ale jako chápu, že tobě to vadí. :)) A tady jí to moc slušelo, má parádní kalhoty! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Angie, moja drahá :3 Ako sa vlastne mám ? Slabota Tiež vstávam tento týždeň skoro, z nedeľe na pondelok som spala dve hodiny, od tej doby spádam cez noc len pár hodín, niekedy cez deň doženiem, ale aj to je slabota Mám prax tento týždeň, takže chodím na nulté, akurát v utorok sme mali voľno, kedy sme skočili na jednu akcočku, po ktorej som sa rozhodla skoncovať s vínom Inak sa mám celkom dobre, len mám málo času, aj na blog, aj na mail, dokonca mám pocit, že som ti na tento mail už odpovedala Musím si to pozrieť, ale na tú prvú polovicu som určite neodpovedala. Môžem ale povedať, že ma neskutočne potešil a čítala som si ho niekoľko krát. Písala som ti nedávno pod vplivom vínka, tak to prosím neber moc vážne Každopádne, keď som čítala o tom... snáď budeš vedieť o čom, prišlo mi to naozaj ľúto. Čoskoro si musím urobiť čas, asi si zoberiem notebook na prax a tak budem písať. Snáď sa nájde čas, pretože mi naozaj moc chybaš.

    OdpovědětVymazat
  5. Kristen vypadala skvěle! Moc se mi líbí, jak zde měla upravené vlasy - prostě ve svém stylu :) A taky se mi líbí, že se na fotkách usmívá. Na Still Alice se moc těším :)
    Ohledně těch paparazzi fotek - naprosto tě chápu a obdivuju tě za to, že je na blog nepřidáváš. Já na jednu stranu nemám paparazzi ráda, osobně bych nezvládla, kdyby na mě někdo pořád křičel, ale na druhou stranu jsem ráda, když se třeba po dvou týdnech objeví nějaké nové fotky s Jenn. Nevím, jak se věci ve skutečnosti mají, ale přijde mi, že Jenn nemá tolik paparazzi fotek jako třeba Selena Gomez nebo tak...

    OdpovědětVymazat