neděle 23. března 2014

Gallery update 28.7: New photos from Camp X-Ray set with JJ Soría

Asi za hoďku nám přijede návštěva, takže tu budu až večer, myslím... no a vzhledem k Pánovi prstenů tu možná nebudu ani večer... :D takže tenhle článek může být dneska poslední, který zveřejňuji a jak se znám, tak i bude... No, doufám, že v pondělí budu mít náladu, protože se vracím domů kolem sedmé po celém dni ve škole, takže většinou tu náladu nemám no, stojí to za kulový. Nemám dokonce ani náladu na Sherlocka a to už je u mě vážně dost špatný. Nicméně teď mám pro vás nový obrázek, který čítá dvě fotky dané dohromady, z placu Camp X-Ray, kde je Kristen s jejím kolegou z filmu, s JJ Soríou. Ty fotky se mi hrozně líbí, hlavně ta horní, jsou skvělé:)
In an hour, some visitors are coming here, so I won't be here till the evening, I guess... and because of Lord of the Rings, I might not be here even in the evening, so this is the last article I am publishing today. I hope that I will be able to publish something on Monday, but I am coming home late and I usually don't have mood for anything. Not even for Sherlock and that's something which is really, really serious in my case. Anyway, right now I have for you one new picture, which includes two photos from the set of Camp X-Ray, where is Kristen with JJ Soría. I love these hotos, especially the first one, they are great :)

imagebam.com

2 komentáře:

  1. ta fotka je vážně bájová :)!!! Jinak tě vždy obdivuji za ty překlady angličtiny :)!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tá dvojfotka je parádna, teší ma, že si Kristen s tými hercami tak skvelo rozumela a že sme mohli vidieť toľko fotiek. Veľmi sa mi páči tá prvá, je rozkošná :)

    OdpovědětVymazat