sobota 1. března 2014

American Ultra short news.

Myslela jsem, že o tomhle napíšu, až budu mít nějaké další informace, ale když přihlédnu k tomu, že žádné jiné novinky pořádně ani nejsou, tak jsem se rozhodla o tom napsat taky no :D Universal Pictures, které je jedním z nejznámějších a nejúspěšnějších studií a filmových distributorů na světě, nejen v Americe, odkoupilo práva na distribuci filmu American Ultra! Což je naprosto úžasná a skvělá zpráva :) Film mi připadá hodně zajímavý už od první chvíle, co se o něm začalo mluvit a tak jsem nadšená, že to tak necítí jen fanoušci Kristen nebo Jesseho, ale i takováhle úspěšná společnost. Skvělá zpráva je to zároveň i proto, že Universal Pictures distribují filmy do mnoha zemí, včetně České republiky, takže je dost dobře možné, že se po dlouhé době dočkáme nějakého filmu Kristen v našich kinech, což by byla paráda! No, dneska začíná natáčení Still Alice v New Yorku, takže se možná dočkáme nějakých fotek z natáčení. Každopádně byla určena i data natáčení American Ultra a mělo by to tedy probíhat od 14. dubna do 10. června 2014 v New Orleans.
* * * * *
I thought I will not write about this think until I will have more information, but when I consider the fact, that there are no other news, I decided to tell you. Universal Pictures, one of the most successful and famos film studios boght the rights to American Ultra movie, which is absolutely amazing and great. The film seems to me really interesting from the very beginning and I am so glad that I, as a fan of Kristen, am not the only one, but that a studio on this level thinks that too. It's also an amazing news because of that Universal Pictures distribute movies to many, many countries, including Czech Republic, so it's possible that we could see American Ultra in our cinemas too! Isn't it great? I think so. Today started shooting of Still Alice, so we could get some pictures from the set. Filming of Americal Ultra should start on April 14, 2014 in New Orleans and end on June 10, 2014.

4 komentáře:

  1. Hrozně mě těší, že má film jasného distributora ještě před tím, než se vůbec začal natáčet! Myslím, že i to se může celkem ukázat na kvalitě, protože se dá předpokládat, že tím pádem bude i vyšší rozpočet, takže je to fakt mega úžasná zpráva! Celkem bych vsadila botky, že u nás bude mít film pod sebou Bontonfilm, AU zní jako film, který by se zalíbil i jim A s jejich propagací filmů nikdy problém nebyl, takže bych byla ještě mnohem šťastnější Jen je teda děsivé, že budeme muset ještě dlouho čekat Ale normálně se těším na fotky z natáčení, Jesse a Kristen jsou moje slabost Jesse by si mohl nechat ty vousy, které měl při Now You See Me, to byl totiž ke všemu úplně k sežrání!

    OdpovědětVymazat
  2. Wow tak to je vážně skvělá zpráva! Taky vidím, že natáčení American Ultra začne na moje narozeniny

    OdpovědětVymazat
  3. Super! Těším se :) A Kris to hrozně sekne!

    OdpovědětVymazat
  4. To by bylo super kdyby se to dostalo i do ČR:3..A těším se na fotky z natáčení.. a ty gify, tenhle herec hrál v sociálníí síti že?:3..oba jsou super!:3

    OdpovědětVymazat