sobota 22. března 2014

Still Alice: video from the set - March 21, 2014

Díky Ajjince mám pro vás ještě i video z natáčení Still Alice. Je to... asi nejvíc paparazzi věc, jakou jsem tu kdy zveřejnila, ale tak nějak mám trochu ten přístup, že s natáčením to není to samé, jako videa z chvílí, kdy Kris pronásledují, když jde nakoupit, nebo tak... Je to ze včerejška, z 21. března z té scény s Julianne Moore. Není tam nic moc nového, jen se hýbou no... nic, co by nám nějak zvlášť prozradilo, co bude ve filmu, kromě toho, že tam spolu budou mluvit na pláži :D takže se nebojte, že byste se nějak spoilnuli.
* * * * * * * *
Thanks to Ajjinka, I have for you video from the set too. It's like the most paparazzi thing I have ever published, but I feel kind of like... when it's from the set, it doesn't matter that much, it's not exactly the same thing... It's from March 21, from that shooting with Julianne Moore... no spoilers, it's not in very big quality, we can't hear anything, we can just see them.. and... it's kind of the same as those photos, they are just moving... :D Nothing new in it.

2 komentáře:

  1. Už jsem koukala u Ajjjinky a napíšu ti to samé, co jí. Tyhle videa jsou na prd.

    OdpovědětVymazat
  2. Angie, díky za upozornění, vím, že tahle videa z Dailymotion fungují stejně jako ta z Youtube, ale mně tohle prostě nějak blbne, normálně se mi v administraci ukáže, ale pak prostě zmizí, asi nějaká záhada

    OdpovědětVymazat