pondělí 31. března 2014

Video of the day, of the month, of the year, of the entire human existence.

Dneska jsem měla fákt hodně divnou náladu. Hodně hodně hodně divnou.... včera jsem po konci Pána prstenů chytla depku a brečela jak malá, to já na konci 3. dílu vždycky :D a s brekem jsem šla do postele a i jsem se s ním vzbudila. Ani nevím, neměla jsem vůbec důvod, ale prostě sem každou chvíli kvůli něčemu začla slzet, fakt nesnáším tyhle divný nálady.
Ale Josef Altin mi zvedl náladu hned ráno, protože mi na Twitteru lajknul odpověď na jeho status :D
Dobře, chápu, velmi zajímavá informace :D ale je to známá osobnost, teda mně známá :D hraje v Hře o trůny, takže mě to prostě potěšilo, obecně už jen ta jeho zpráva :D ale nezvedlo mi to mojí náladu tak úplně. Nevím, asi je to i těma antibiotikama, co jsem znova dostala, docela mě to rozčiluje, jsem taková přecitlivělá a včera mi bylo celý den špatně, což bylo poměrně nemilé. No narazila jsem na jedno video, které jsem sem prostě musela dát, MUSELA! Protože je to prostě video dne, video týdne, video roku, video celé moderní historie světa :D Hugh Jackman se nechal ukecat :D a v nějakém pořadu zpívá píseň na téma: "Wolverine: The Musical".... což lidem, kteří vůbec neznají Hugha nebo Marvela, nic neřekne, ale já jsem umřela, fakt jo, dokonalost, už jsem to viděla asi sto padesátkrát a pokaždý u toho umírám smíchy :D :D :D Rozhodně si ho pusťte, už kvůli Hughovi, bože, miluju ho :D


Musím dneska stihnout ještě jeden článek, ale hrozně mě bolí hlava, tak nevím, jak to dopadne :D Jestli se radši nesmířím s tím, že budu mít sudý počet článků :D Poslední dobou ten blog nějak šulím, no hrozně mě to mrzí, ale prostě nebývá čas a nebývá nálada no :/ Mrzí mě to. No musím se pochlubit, myslela jsem, že budu mít 0 bodů z testu ze statistiky, ale mám celý 2 body! Nechápu, kde je tam vyhrabala :D ale ačkoliv je to strašnej výsledek, tak jsem z toho totálně nadšená :D Člověk se musí radovat i z těch nejmenších věcí v životě :D
Mějte se.
-Angie.

4 komentáře:

  1. Já jsem Pána prstenů ještě neviděla:( Docela se za to stydím, ale prostě jsem se k tomu ještě nějak nedostala. Ty divný brečící nálady ale znám moc dobře:) Video je super, Hugha mám taky ráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, Angie, depky z Pána Prsteňov, to musí byť niečo Neviem si to predstaviť, teda, ja som revala pri Twilight Ságe (snažila som sa to udržať, ale nedalo, prišlo mi to ľúto ), a tiež pri Catching Fire, čo ma ale skôr štípali oči z toho usmievania na obrazovku Jop, som divná Každopádne, mrzia ma tie body, ale ako píšeš, aj z toho treba mať radosť .)
    Video je super, Hugha mám veľmi rada. (videla si film Mládeži nedostupné ? Tam sa mi trošku pohoršil s tým na krku, ale všeobecne rozosmial ) Doteraz som nemala rada keď spieva, ale zmenila som názor :) Je bohovský, takáto pieseň k Wolverinovi... pecka

    OdpovědětVymazat
  3. Díky bohu Angie, že jsem sem to video dala. Mně až skoro tekly slzy, jak jsem se u toho smála Hugh je prostě úžasný a na nové X-Meny už se hrozně moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla v pondělí taky dost na nic náladu.. To ti napíšu někdy v emailu no. Ale pak jsem si zacvičila a bylo to lepšáí ty brečíš u Pána prstenů? Já ho ani pořádně neviděla, ale nejdřív si ho chci přečíst a pak pusti celý. :) Jinak ten 9 díl i celou 2. sérii už jsem dokoukala, tyjo ještě že neumřel Bych se zbláznila Ale lekla jsem se jak něco jak mu rozsekl obličej A štve mě že nezabili Joffreyho teď se musim učit chemii :( Ale ještě dneska si pustim 3x1. Cooo? on ti to liknul? Jdu ho následovat Gratuluju ke statistice! :)

    OdpovědětVymazat