sobota 15. března 2014

Layout no. 13

imagebam.com
13 je moje šťastné číslo, ale všechno musí někdy skončit. Opravdu se mi 13. design líbil, oblíbila jsem si ho, byl jenoduchý, ale líbil se mi ten kontrast barev a hlavně ty fotky, ze kterých byl dělaný, ale znáte mě. Už jsem o novém designu mluvila asi před dvěma týdny, nebo možná už před měsícem, ale vůbec nebyl čas. Potřebovala jsem změnu. A protože mi dneska přestal fungovat internet někdy odpoledne, tak jsem se dokopala k tomu otevřít ten photoshop a tohle je výsledek. Já vím, že se nevyrovnám spoustě grafiků, kteří jsou na netu k nalezení, ale já prostě miluju dělat si vlastní designy. Dělala jsem si je vždycky, už, když jsem s grafikou začínala a vůbec jsem to neuměla, už asi 6 let, možná i dýl, takže to nehodlám měnit. Ano, občas mám takovou náladu, že si chci nějaký objednat, ale nakonec to neudělám. Teď jsem si objednala na Sophie-Turner-fan, ale stejně mi asi nebude vytvořen, takže to bude na mě :D ale za 6 let, co jsem na blogu, jsem měla design od někoho jinýho asi jenom 3x, což je podle mě docela dobrá statistika :D Jsem zkrátka taková, hlavně mě grafika baví. No tenhle nový je taky z fotek ze Sundance, jak jsem slibovala už, když jsem nastavovala ten 13.. a taky je červený, jak jsem slibovala taky dost nedávno :D Modrá a červená je moje oblíbená kombinace, tady na blogu už byla několikrát. A potřebovala jsem červenou, už mi chyběla. Neni podepsaný, no je tam sova, takže doufám, že stejně nikoho nenapadne krást... a.... doufám, že se vám líbí :)
13 is my lucky number, but everything has to end one day. I really liked the previous layout, it was really simple, but I loved that, especially those colors and photos from which it was made, but you know me, I needed change. I was actually bored, because my internet did not work for a while, so I opened my photoshop and made this. I know that I am not as good as many graphics, but I love to make my own layouts, I love it, it's something I do for more than 6 years and I won't change it. I don't have time always and yes, sometimes I want to just order one.. but I don't do it, I had layout from someone else just... like... three times during those 6 years I make graphic. I hope you like the new one, I chose photos from Sundance film festival, like I promised, when I published the 13th one. and it's red&blue, which is my favorite color combination. I needed to have here some red again, I missed that. Sooo, hope you guys like it, I hope that I won't start hate it too soon :D

10 komentářů:

  1. Je úžasný, že si je děláš sama, já bych nevytvořila ani tento :)!
    Je úchvatný, tleskám :).

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se strašně líbil, jak byl barevný a tak celkově. Hrozně se ti povedl a vybrala jsi parádní fotky Kristen, ale ten co je teď se mi líbí ještě o otrochu víc Kristen je tam prostě nádherná. :)) Já většinou naopak si nechám desing udělat od někoho. Sama už do toho nejdu

    OdpovědětVymazat
  3. Angie, zlatíčko, no toto ? :o Je nehorázne dokonalý, nesmierne sa ti podaril, je naozaj skvelý. Nepozeraj sa, prosím ťa, na iných grafikov, tvoja grafika je skvelá taká, aká je :)

    OdpovědětVymazat
  4. je poste bozskej, ja vim je to trapny psat ke kazdymu tvymu dessu, ale kdyz je to pravda

    OdpovědětVymazat
  5. Je nádherný, nechápu proč si chceš nechat dělat layout na objednávku, děláš krásné layouty.. :) Líbí se mi hodně ty barvy v tomto.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybys měla někdy layout od někoho jiného, tak bych to asi už nepřežila, protože to k tomuto blogu prostě patří :3 Je naprosto perfketní, zase a zase ! :) Strašně moc se mi líbí ^^ Běda, jestli někoho napadne ti ho vzít!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Angie, je boží!!! Mám tady u tebe červenou hrozně ráda, pamatuju si, že když jsem tu byla poprvé, byly tu fotky z Met Gala a byl taky do červena, úplně jsem ho žrala Ty vždycky děláš úžasné designy, miluju způsob, jakým si pohráváš s fotkami v záhlaví, ani tenhle layout není výjimkou, hrozně krásně se na něj kouká Červená a modrá kombinace je vážně skvělá! Jinak ti závidím, že si můžeš layouty dělat sama, věř mi, není nic lepšího, než to umět, já bych to strašně ráda zvládala, ale prostě zvládnu drobnosti a tím končím Ale mám to těžké, protože nejsem zrovna ten typ, co by se cítil nejlíp, když po někom něco chce, vážně je mnohem lepší mít všechno hezky pod sebou, nebýt na nikom závislá, to je prostě super

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se všechny tvoje designy hrozně líbí! Vždycky jsou takové jemné a vybereš úžasné fotky. Prostě si ani nedokážu představit, kdyby ti dess udělal někdo jiný:)

    OdpovědětVymazat