středa 12. března 2014

Gallery update 27.4: Photoshoot for Hollywood Reporter with Tara Swennen + behind the scenes video

O můj bože, můj bože, můj bože! Tohle jsem prostě nečekala? Kdy na to Kris měla čas? Tohle je tak dokonalá věc! Tolik novinek kolem Kristen i Sophie teď, je to až šílené, protože jsem furt ve škole nebo v práci a vůbec nestíhám. Zítra si vezmu do školy notebook a něco napíšu :) když mi nikdo nebude koukat přes rameno :D Nebo si to aspoň připravím do wordu. V pátek mám konečně volno a o víkendu taky, částečně. Takže to snad všechno doženu. Dneska jsem měla v plánu tak 4, 5 článků, ale ani nevím, jestli zvládnu dva, protože musím ještě šprtat špáninu... ale to asi nechám na noc :D Každopádně teď mám pro vás super ultra úchvatné fotky pro The Hollywood Reporter, pro který tenhle photoshoot Kris nafotila se svou stylistkou Tarou Swennen, se kterou spolupracuje už stráááášlivě dlouho a já ty fotky naprosto totálně žeru :D A kromě těch naprosto perfektních fotek mám pro vás i video z focení, kde je i rozhovor s Kris a Tarou, kde mluví o tom, jak se poznaly a o své spolupráci a tak :) no a Kristen to tam nehorázně sluší :)
* * * * * * *
Oh my fucking freaking God! I didn't expect this, it's just so... so amazing! I love it, totally! So much news now, I am sooo excited about that! I have for you today 4 or 5 articles, but I have to study Spanish, so I am not sure if I am going to publish them all, but I have to publish THIS one, because... oh my god, I love it. Kristen made absolutely awesome photoshoot for The Hollywood Reporter with her stylist Tara Swennen. Except beautiful photos, I have for you also amazinh behind the scenes video, where Tara and Kristen talk about working together and about their relationship and I totally love it, so so so much, check out, it's so cool.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Je to úžasný shoot, hrozně mi připomíná ten, co nafotila s Charlize Theron..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Pááááni, tak ten shoot je naprosto dokonalej ♥ Kristen na fotkách vypadá úžasně a elegantně. Opravdu povedené fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen je tak nádherná ženská :O
    S Anglií nic, kamarádka mi zamlčela dost podstatné věci :( Ale Praha snad vyjde nebo něco tady... A jak se mi máš ty?

    OdpovědětVymazat
  4. wow wow wow nadherne fotky, obleceni vsechno, tenhle shoot se moc poved

    OdpovědětVymazat