pondělí 17. března 2014

Gallery update 27.9: Two new photos with fans

Bože můj, nesnáším rozvrh pro tenhle semestr. Fakt ho nenávidím. Vstávám v šest ráno a vracím se domů v 7. V sedm se vracím třikrát týdně, v šest vstávám jen dvakrát týdně, protože jednou sice mám od půl osmý jako ty dva termíny, co vstávám v šest, ale na jiném pracovišti, které je od mého domova 15 minut a ne hodinu... :D Ale každopádně to stojí za prd. Hlavně pondělí, kdy opravdu mám od rána do večera něco. Jiné dny to mám tak debilně, že třeba ve středu mám ráno statistiku... pak tři hodiny volno... a pak tři přednášky do šesti... takže fakt paráda no. Vždycky se vrátím domů úplně tuhá. Jako třeba dneska. No zítra jdu k doktorce, tak jsem k tomu ještě na nervy :D Ale ne, jsem v klidu, jen jsem utahaná z té školy no, ale jsem ráda, že zase chodím na italštinu :) No mám pro vás teď dvě nové fotky s fanoušky z New Yorku, obě jsou staré jen pár dní. Jsem nadšená hlavně z té druhé, protože tam Kristen po dlouhé době zase nemá čepici :D (když nepočítám fotky z natáčení z pátku). Moc jí to tam sluší :) Pro fanoušky prostě všechno :)
* * * * * *
Oh God, I hate my new school schledule. I hate it. I am waking up early in the morning and coming back at 7 p.m. The worst thing about that is, that it's not full of classes... it's stupid. I have one class in the morning and then three free hours, but it's not worth going home, so I stuck in the centre without anything to do, that's what I hate about it. But Mondays are hard, full, and I am coming home late, tired and beaten. Well, now I have for you two new photos with fans. I love them. I am excited especially about the second one, because Kristen doesn't have her hat after a long time :D She looks really beautiful, for fans anything :)

imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Pondělí je den, kterej by se měl vyškrtnout z týdne! Já to říkám pořád! Ale nervy z doktorky neměj, jo? Budu držet palce a určitě všechno bude v pohodě. Jinak ten rozvrh takhle načrtnutej zní děsivě, ty volné hodiny jsou úplně nejhorší, to jsem fakt nesnášela, protože je to akorát tak zabiják času, který jsem většinou nemohla nijak šikovně využít, což mě vždycky naštve

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, ten rozvrh by mě zabíjel, ale italština musí být krásný jazyk :) Já se učím fr, no taky krásný jazyk, ale pěkně mi dává zabrat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi bude choré písať do komentára 'Milujem', keď ty píšeš 'Neznášam', ale ako moje dvojča ťa doplním (dnes mám divnú náladu ), a napíšem to Milujem, keď píšeš tieto články, Angie. Veľmi ma ich baví čítať, aj keď s tebou súhlasím, škola, vstávanie, pondelky, učenie, rozvrhy - blbé rozvrhy... To je všetko je shit Tie voľné hoďky sú úplne zabijacké... A púštajú vás aspoň domov ? Teda, bolo by to divné a nelogické, ale tiež asi neoplatí teperiť sa domov na pár hodín, keď človek potom zase musí ísť do školy. Každopádne, ja ťa obdivujem, oproti mne zvládaš školu skvelo, aj keď je teda pekne náročná. Ja mám v piatok osem hodín vkuse (keď nepočítam trištvrte hodinovú prestávku, ktorú sa vždy pokusím prestať, no aj tak zaspím až tesne pred jej koncom ), a to už po šiestej musím újsť
    Fotky sú skvelé, mám rada tieto fanúšikovské fotky, Kristen je na nich úplne príjemná a prirodzená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec ti to nezávidím..i když ani já to nemám zrovna boží..tedy tenhle týden se to celkem vydařilo..
    Jinak super fotky..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to tě vážně lituju...:( Já mám takový těžký dlouhý den akorát v pondělí a i to mě vždycky vyřídí. Snad to dobře dopadne u doktora!

    OdpovědětVymazat