pondělí 3. března 2014

Gallery update 27.1: New photo from Camp X-Ray

Dneska jsem byla ve škole. Poprvý, konečně. No... byla jsem jenom na jednom předmětu, protože jsem musela jít k doktorce. No asi nejsem úplně v pohodě ještě, protože mě poslala na krev, ale jako možná je to jen pro jistotu, to se dozvím, až tam za ty 2 týdny půjdu... uvidíme, kdo ví. No ale domů jsem přišla před chvílí, protože jsem byla na italštině, po vynechaném půl roce zase chodím a jsem z toho nadšená :) No teď mám pro vás jednu novou fotku z Camp X-Ray... teda jako nebylo to oficiálně nikde potvrzeno, ale je to poměrně jasné, vzhledem k tomu, že je na stránkách Petera Sattlera tím jediným, co tam je... anebo tím jediným, co mi funguje :D a hrozně se mi líbí, i když na ní není Kristen ani nikdo jiný, je to fotka jen toho vězení, ale má takovou zajímavou atmosféru ta fotka a mně se fakt líbí :)
I was in school today. For the first time this semestr. Well... I was just in one class, because I went to see my doctor. It seems like I am not allright completely, I have to go to some blood tests, but who knows. Maybe I'm fine, just for sure... well, I have for you new stills photo from Camp X-Ray... well, it seems like one. Peter Sattler have a website, where is nothing else, just this photo.. or anything else is not working to me :D No Kristen, actually no actor, just the prison, but I still love this picture, it has some kind of atmosphere and I like it.

imagebam.com

2 komentáře:

  1. Huh, tak doufám, že odběry dopadnou dobře, ono většinou o nic nejde, ale to čekání na výsledky je stejně pěkně na houby Italštinu mám hrozně ráda, vždycky si vzpomenu na knížku Sempre, tam je úžasně použitá A tahle fotka mi udělala opravdu radost, snad se tam brzy objeví i nějaké další!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo snad ty výsledky budou ok.
    Ps. něchtěla by ses kouknout na můj blog, mám ho nový a zajímal by mě názor někoho druhého
    www.elie-vanilla.blog.cz

    OdpovědětVymazat