úterý 25. března 2014

Gallery update 28.8: Photoshoot for Chanel

Ahoj lidi, jak se máte? Já docela na prd, ale nebudu vás tím zatěžovat a otravovat. Místo toho mám pro vás naprosto úžasnou věc. Mám pro vás nové fotky, které měly být zveřejněny až někdy v květnu, ale objevily se už teď. Ne zrovna v úžasné kvalitě, ale jsou dost kvalitní na to, abych z nich byla naprosto nadšená! Jak víte, Kristen se stala novou tváří nové kolekce MétiersD'Art Chanelu pro rok 2013/2014 a fotky z promo photoshootu byly zveřejněny dneska. Moc se mi nelbí to oblečení, jako nic proti Chanelu, ale tohle není zrovna můj styl. Fakt ne, jako ty modely se mi nelíbí, prostě... jsou trochu divný :D ještě jako některý ty kousky, ale třeba takový to bílý chlupatý... eee, to úplně néééé :D No nic, ale musím teda říct, že jak se mi nelíbí ty modely, tak se mi tu líbí Kristen. Je to úplně něco jiného, než jsme u ní zvyklý, je takový trochu temný, ona je tam taková... drsná. No hrozně se mi líbí ten účes, co má, vážně úchvatnej, z toho jsem nadšená. No hrozně se mi líbí třeba ta fotka, jak je tam dvakrát, jak je z profilu, ta je úplně perfektní. Doufám, že se jich brzy objeví víc a v lepší kvalitě :) Co vy si myslíte?
Hi guys, how are you? I am not very good, but I won't talk about that, I don't want to bother you. But I have for you today amazing new thing. I have for you photos, which were supposed to show up in May, but they are out now... just in... not that high quality, but high enough to say, that I am so excited about that! As you know, Kristen became new face of Chanel's new campaing for year 2013 and 2014 called MétiersD'Art and photos from the promo photoshoot were published today. I quite... I don't know, I don't like these outfits that much, I didn't like it at that fashion show in Dallas and I still don't like it that much, just not my style, but I love how Kristen looks in it. It's something completely new and I kind of love these photos. I hope they will publish more soon and in high quality. I love especially her hair, that hairstyle is so cool, I love it, totally. Well, what do you think about this photoshoot? I wanna know.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
* * *
source > ten, který to nechal uniknout do všech koutů internetu díky tomu, že je na těch fotkách Kris :D

2 komentáře:

  1. Tak trochu klučičí a ve tvářích se mi zdá moc hubená - lícní kosti .. líbí se mi druhá a poslední :) Ale mě se Kristen i tak líbí, je neskutečná :*

    OdpovědětVymazat
  2. wow naprosto bozi fotky, takove rockove

    OdpovědětVymazat