pátek 6. července 2012

Malone's Movie Minute with Kristen Stewart


Ahoj lidi. Jak se máte? Další rozhovor. Už fakt nestíhám, je skoro jedenáct:D Tenhle rozhovor je tuším z Cannes, myslím... já vlastně nemám páru, odkud to je:D ale tuším jsem u toho četla, že z Cannes. Co je zajímavé na rozhovorech od Alicii Malone je, že dělá rozhovory, které mají jen minutu. Tentokrát je to minuta s Kristen Stewart. No tak jakýpak s tim pižlování:D Ptá se jí na film On the Road, no tak se koukněte, snad se bude líbit:)
* * * * * * * *
Hi guys. How are you? Another interview. This one is from Cannes, I think... I actually don't know, I'm not sure now:D What is interesting about the girl, who does this interviews is, that she always does just one-minute-long interview. This time with Kristen Stewart. So check out. She asked her to On the Road movie. So check out, I hope you'll like it:)

1 komentář:

  1. No, já myslím, že Alice nemá problém s tou jednou minutou, horší je Kristen Má vždycky takové rozvinuté odpovědi.. něco řekne a pak ji k tomu napadne něco dalšího a dalšího... Ale jinak hezký rozhovor..Kristen to tam sakramentsky slušelo!! :)

    OdpovědětVymazat