pátek 20. července 2012

Gallery update 4.9: Breaking Dawn - part 2: One new stills photo

Ups. Už nemám moc času:D Napsala jsem všechny články, který se zveřejnily a budou zveřejňovat v neděli večer před odjezdem. Což znamená 15. července. No možná částečně i v pondělí krátce po půlnoci:D Takže jsem měla jen jeden den na to, abych to stihla, páč jsem pako a nechala jsem si to na poslední chvíli...:D Takže si fakt nejsem jistá, kolik článků se zveřejní, ale moc to nebude:D Tak 10 maximálně bych si tipla:D Nicméně teď mám pro vás novou stillsku k Rozbřesku 2, no Kristen na té fotce není, jen jsem vám ji sem chtěla dát, protože se mi hrozně líbí a je tam hrozně moc těch všech novejch upírů, co v Rozbřesku přispěchají Cullenovic famílii na pomoc, takže jsem z toho docela nadšená:D tak snad se bude líbit:)

* * * * * * * *
Ups. I don't have much time:D I wrote all those articles on Sunday before I left, so on July 15th. So I had just one day for writing. I'm not sure how many articles will be published. Probably something around 10. Anyway, now I have for you one photo where is not Kristen, but it's stills photo from Breaking Dawn - part two with all "other" vampires, so I love it and I wanned to publish it here:) Hope you'll like it too.
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Je docela sranda si přečíst knížku a pak uvidíš nějakou fotku a je to všechno úplně jinak než si s to představovala Ale musím říct, že zklamaná nejsem, ta fotka je super :) Podle vzhledu se dá i poznat, kdo je kdo

    OdpovědětVymazat