úterý 24. července 2012

2010 - The Runaways: Official trailer

Další trailer, který jsem se vám rozhodla zveřejnit je na The Runaways. Tenhle film už jsem taky viděla, samozřejmě, já viděla skoro všechno:D No dobře, to ani zdaleka ne, ale tak ty novější povětšinou ano. Moc se mi to lbilo, i když The Cake Eaters asi víc. Ale já mám ráda filmy, ve kterých figuruje hudba a taky mám ráda filmy, které jsou podle skutečných událostí, takže jsem věděla, že tenhle film se mi líbit bude. Kris tam byla skvělá a věrohodná Joan Jett a mimochodem tam hrála i Dakota Fanning. Kris a Dakota spolu už hrály ve třech filmech, když počítám Twilight ságu jako jeden film:D

* * * * * * * *
The second trailer is to The Runaways. Another great movie I've already seen. It's great, I liked that, but I liked The Cake Eaters more. But I really like movies about music or some music bands or something like that and in the same time I like movies based on a real story, so I was totally sure I will love this movie, where by the way playes Dakota Fanning too.

3 komentáře:

  1. Ten film jsem taky viděla a moc se mi líbil. Taky mě potěšilo, že tam hrála i Dakota, jsou spolu dobrá dvojka

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, zaujímavý trailer;) Budem si to musieť niekedy pozrieť;D

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle film mám v plánu zase zkouknout v srpnu :) viděla jsem ho zatím jen jednou,ale díky němu jsem začala poslouchat Joan Jett :) taky se mi tam strašně líbí,co Kristen mívala na sobě ♥ a jako Joan byla úžasná :)

    OdpovědětVymazat