neděle 8. července 2012

Ahoj ahoj ahoj, jsem zpět... a hádejte co? 38,4 a antibiotika. P-A-R-Á-D-A!

Hola compaňeros.
Už se ladím na tu španělskou vlnu:D Příští pondělí odjíždím a dneska jsem celej den chvílema mluvila španělsky... no po chvíli už začalo bejt to moje: Huy! Que dolor! Me duele muuucho! trochu ohraný, tak jsem přešla zpět na češtinu, obzvlášť, když jsem se pak před nemocnicí střetla s mámou. Jo, byla jsem v nemocnici, boží, co?
Už předevčírem mě ve Varech začlo trochu pobolívat ucho.
Včera to bylo dost hrozný.
A dneska se to nedalo vydržet. Myslela jsem, že snad umřu.
No a co z této nesnesitelné dolor-bolesti vlastně vzniklo?
Zánět zvukovodu. Bomba.
Já na tohle dost trpim, mám problém s ušima, ale že mě to chytne tejden před odjezdem do Španělska? Tak to je dost na hovno. No na pohotovosti mi řikala, že to bude v pohodě... narvala mi tam nějakou antibiotikovou mast na vatě a předepsala mi na tejden antibiotika. No zejtra jdu na kontrolu k mojí doktorce, tak doufám, že z ní nevyleze nějaká další bomba.
Každopádně je to možná tim počasim a dvěma nesnesitelnejma hodinama v autobuse, ale mám i teplotu... 38,4, takže ode mě dneska nějaké sáhodlouhé vyprávění o tom, jak bylo na fesťáku, nečekejte. A ani s těma článkama to moc valně nevidim, ale uvidíme... Každopádně jsem ráda, že jsem doma, protože mám aspoň víc času se vyléčit. Bude to ok. Doktorka to říkala. A já odjedu, i kdybych snad měla umřít. Snim o tom už od třinácti! Jedno blbý ucho mi to neposere.
Ale bolí to no. Snad to přejde. Po těch prášcích se mi chce hrozně spát, tak dobrou:) a mějte se co nejlépe. Může vám být povzbuzením, že hůř než já se mít nebudete:D
Angie.

3 komentáře:

  1. Tak to ti nezávidím, já naštěstí žádnými zdravotními problémami netrpím. Tak ať je ti brzy líp

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem byla menší, tak jsem taky pořád trpěla na uši..no teď už ani ne, ale rozhodně vím, jak se cítíš.. Tak držím palečky, ať seš na tu dovolenou v pohodě a užij si to tam!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Snad ti bude brzy líp... a uží si to ve Španělsku

    OdpovědětVymazat