úterý 31. července 2012

Gallery update 5.4: 2012 Teen Choice Awards (July 22, 2012)

Ahoj lidi, jak se máte? Já se mám celkem fajn. Měla jsem sen... takovej zvláštní a měla jsem jich víc teda:D ale tenhle jeen byl o tom, o čem mi říkala kámoška včera. Zdálo se mi o tom, že jsem si nechala udělat industrial piercing, po kterym už toužim nějakej ten pátek. Nedávno jsem se konečně rozhodla, že si nechám nabarvit vlasy na zrzavo...:D ale včera mě kámoška zase nalomila s timhle. Jí je teprv šestnáct a rodiče jí to dovolili a šli tam s ní... se mnou by tam nikdy nešli. A až s tim přijdu domů (už tam můžu sama:D), tak mě zabijou:D To je ten rozdíl mezi mou mámou a jinými rodiči:D No myslím, že by mě zabili, nevím, ale bojím se toho:D Nicméně si to možná stejně nechám udělat, ještě do konce prázdnin. A když ne do konce prázdnin, tak nejspíš nikdy:D Ale jo, možná jo, ještě si to rozmyslím. Každopádně se mi o tom zdálo, že sem si ho nechala udělat a ani to nebolelo:D jen mě děsí, jak pak to ucho bolí a hnije:D Pokud má člověk smůlu... no nic:D Mám pro vás nějaké fotky, co jsem včera ukládala. Jsou to fotky z Teen Choice Awards 2012... to se konalo 22. července a já to prošvihla, páč jsem se zrovna válela někde na pláži, nejspíš:D Každopádně jsem to teď naprsvila a doukládala. Kristen to tam moc slušelo, to její modré sáčko se mi hrozně líbí:) Je to hezký vidět je zase takhle všechny tři spolu... bojím se toho, jak to bude vypadat teď, po tom všem, s Kristen, Robem a tak, prostě mě štve, že nevím, jak je to doopravdy. Já vím, že jsem říkala, že o tom nebudu mluvit, takže to i dodržím, jen mě tyhle fotky donutily se nad tím zamyslet.
* * * * * * * * * * *

Hi guys, how you're doing? I'm doing well. I had a dream... a dream about something about what was my friend talking about. About industrial piercing. Past few weeks I decided that I will let my hairdresser to dye my hair... I will be redhead. I mean red like orange color, not red. I wanted to have red hair, really red, but I have all my clothes red, so I wouldn't have anything to wear:D Anyway, when my friend told me, that she has got industrial piercing... and she's just sixteen. I want it for a long time, but was not as brave... My parents would never let me do that and go there with me... Now, I'm eighteen, so I can do there on my own. And I probably will. Till the end of summer holidays. But I'm not sure if I should. I have a dream about this today:D Anyway:D I have for you some photos from July 22. I missed Teen Choice Awards, but I have those photos for you now. Kristen wears there lovely blue jacket and looks very beautiful:) They looks happy there... all three again together. I'm actually pretty afraid, how it will continue with Kristen and Robert in gossip magazines etc... and how it will look on Breaking Dawn premiere... I said, I will not talk about that, so I won't, but these photos forced me to think about that...:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. mně se tam hrozně moc líbila! nejen,že jí to slušelo,ale taky jsem ocenila,že s Robem věnovala svou cenu fanouškům :)) jen je mi líto,že není víc fotek

    OdpovědětVymazat
  2. No tak s tím piercingem.. to bych si asi nikdy nenechala udělat Ale mám zálusk na nějaké hezké tetování, tak možná to v budoucnu bude A ještě když si představím tu bolest, když ti propichují to ucho..brrrrr Jinak k těm Teen Choice Awrds..docela mě mrzelo, že v některých kategoriích Twilight neuspělo, ale tak co se dá dělat. Kristen se mi tam dost líbila, taky jí musím pochválit to sáčko, je božský. A Rob..ach bože, proč on všude vypadá tak neuvěřitelně sexy?

    OdpovědětVymazat