středa 4. července 2012

Gallery update 4.4: On the Lisa, Paul and Baz Show on 92.9

Jako první mám pro vás fotky z interview, ze kterého vám zveřejním zejtra i video:) Který mimochodem fakt žeru, je skvělý:) a ty fotky taky, všechno jsem to viděla:D Je to rozhovor pro Lisa, Paul and Baz Show. Ty fotky nejsou ve velké kvalitě, ale stejně jsou dobré a jak Kris tak Chrisovi to tam moc sluší:) Přijde mi, že se tam cejtili celkem dobře. No... ty texty ke článkům jsou den ode dne kratší zkrátka, protože už jsem neměla tolik času. Čas běží totiž hrozně rychle, když něco potřebujete stihnout :D tak se mějte, já zas mizím... jak se vlastně daří? Budu ráda za komentáře, občas se na net možná dostanu, jen nebudu moct na tak dlouho, abych psala články:)

* * * * * * * * *
First, I have for you photos from this interview, for the Lisa, Paul and Baz Show . Tomorrow will be published the video. I love it actually very much, it's cool. I've seen that video full and all those photos. They are not in high quality but still, they are very very beautiful. Kris and Chris look there very comfortable, I think, and they look great too:) I didn't have much time for prewriting articles, so they are shorter and shorter:D but I was trying to write something about every update...:D How are you by the way? I can go to the friends computer sometimes and check your comments:) Enjoy photos.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Moc hezké fotky a úplně tě chápu s tím nedostatkem času :) No a daří se mi..docela... ale to vedro mě pomalu ale jistě dohání k šílenství

    OdpovědětVymazat