pátek 13. července 2012

Gallery update 4.7: photos from San Diego Comic Con 2012 - Day 1

Ahoj lidi. Už nejsem nemocná. Ale moje máma si očividně myslí, že furt ještě jo... Chci jít zejtra s kámoškou ven. Ne na dlouho, jen prostě někam na kafe nebo na něco takovýho pokecat a tak. Na hodinku... maximálně dvě, když počítám i cestu. Ale ona se tváří, že mě nepustí. Fajn, jako jo, chápu, ale prostě v úterý sem byla u doktorky a pak jsme šly na kafe a ještě kupovat nějaký krámy... to bylo taky skoro na dvě hodiny a to jí nevadilo... a to mi k tomu bylo ještě mnohem, mnohem hůř. Uši mě teď už nebolí a nic mi neni, teplotu sem stejně měla jen v neděli, no už mi neni blbě, jen jsem trochu unavená po těch antibiotikách. No možná taky trochu z toho, jak jsem tenhle tejden kvůli bolesti uší blbě spala. Ale tak to je detail. Ale prostě to bude v pohodě. Vloni jsem šla den po tom, co mi dala antibiotika na muzikál a taky mě pustila. Nevim, co má za problém. Jen si jedem pokecat, možná koupíme nějakej klobouk, kterej stejně p-o-t-ř-e-b-u-j-u a pak zas pojedem domů. Dělá z toho drámo. No nic. Včera začla akce, kterou mám hodně ráda, protože je jasné, že mě bude každý rok čekat znovu. No, alespoň do ročníku 2012 to jasné bylo. Jenže teď jde o Breaking Dawn - part 2... a to znamená, že bůh ví, kdy se na další Comic Con Kristen dostane. Ačkoliv se Sniehulinkou tam byla taky, že ano:D No, prostě Comic Con, jsem z toho nadšená, akorát žádnej rok nezvládnu zkouknout úplně všechno nebo odjedu v půlce a tak. No letos se vám toho pokusím zveřejnit co nejvíc a když tak to ještě naházím na ty tejdny, co tu nebudu. Teď mám pro vás fotky z 1. dne... a to konkrétně z červenýho koberce, z konference a ještě z autogramiády. Ale těch je jen pár. Koukala jsem i na ostatní, nejen na Kristen a musim říct, že třeba Jacksonovi Rathbonovi to fakt sekne:D no ale to jsem nechtěla říct, hrozně se mi tam líbila třeba Nikki Reed:) Ale hvězdou je pro mě pořád Kristen, protože tím, co měla na sobě si mě naprosto získala. Takové jednoduché, přitom svěží, letní a hrozně jí to padlo. Ta žlutá sukně je boží a vypadá, že si to tam užila. Už se těším, až se kouknu na videa z té konference, abych věděla, čemu se na všech těch fotkách furt tak smějou:D
* * * * * * * * * *

Hi guys. I'm not ill anymore. But my mom obviously still thinks that. I wanna go out with my friend tomorrow. Not for a long time, just have a coffee or something and talk. For an hour... and she doesn't seem she wants to let me go. I was on Thuesday visit my doctor and then, we had a coffee and we were buying stuff for more than hour. And I felt much worse. Now, my ears are not hurting me and I'm fine, just tired because of those pills I take. But I decided to go. It'll be okay, we will just talk for a while and then go home. No big deal. Anyway, yesterday started something I was looking for, for a long time. Finally, Comic Con 2012! And yeah, I saved many photos. I checked more then just those with Kristen, everybody from the Twilight cast looked awesome. Especially Jackson Rathbone:D No... I wanned to say that especially Nikki Reed, she looked so cute there:) Anyway, I have for you now photos from the Day 1. From the arrivals - on the red carpet, from the signing and from the inside, from the press conference. I love those photos, especially some of them. Kristen looks there absolutely amazing, she's very beautiful and she looks gorgeous. I love the yellow skirt, really amazing outfit and she seems she enjoyed the time there...:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. letošní Comic Con se opravdu vyvedl! byl nejlepší za celé ty roky :) Kristen to moc slušelo (děsně moc jí závidím ty tenisky ♥) a jsem ráda,že se tam tolik bavila a vtipkovala :)

    OdpovědětVymazat