čtvrtek 12. července 2012

Gallery update 4.5: Breaking Dawn - part two: 2012 - 2013 Calendar

Konečně taky něco novýho. :D Mám i něco jinýho než tohle, což je fajne:D Ale nejdůležitější událostí je dneska Comic Con, ale tak ty fotky budou spíš až zítra, známe. Ale každopádně se fakt těším:) Nicméně teď mám pro vás ne přiliš kvalitní scany nového kalendáře na 16 měsíců na rok 2012 - 2013 s fotkami postav z Breaking Dawn. No doufám, že najdu nějaké kvalitnější, ale uvidíme:D Zatím jen tyhle... Carlisle v celym Breaking Dawn filmu vypadá jak idiot, tím mě dost naštvali, ale jinak se mi ty fotky líbí. Kris to tam samozřejmě sluší:)
* * * * * * * * *
Finally something new. I have some more today, but the most important event today, Comic Con 2012. I'm so nosy and I can't wait for all those photos and videos and everything:) :D Anyway, now I have for you four MQ scans of the 2012 - 2012 Breaking Dawn - part two calendar. I hope I will find some in better quality... Well, I was saying that when I've seen the first movie. Carlisle looks like an idiot:D but I still love it, it's Twilight, I will probably always like it...:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Podle mýho na tom moc dobře není ani Emmet..Třeba na té fotce, kde si s Bellou dává páku... bože, ty vlasy!! Jak z něho mohli udělat kudrnáče.. Ale jinak s tebou souhlasím, Kristen je ta krásná :)

    OdpovědětVymazat