pátek 2. ledna 2015

Kristen will be on The Today Show this month. TWICE!


Ahojte moji drazí. Konečně jsem doma, celý den usínám, protože jsem spala tak... dvě hodiny v noci a tak dvě a půl, možná tři odpoledne :D Možná ani to ne. Ale v pohodě no... to je tak, když člověk kouká s kámošema na chatě na Love Actually do půl šestý ráno, ale musí odjet ráno, protože musí do práce :D Nakonec jsem dojela domů a totálně to zalomila na gauči, takže jsem do té práce stejně šla až pozdějc... no nevadí :D Jaký byl váš Silvestr a Nový rok? Já nemůžu bohužel říct, že by to bylo skvělé... ale bylo to fajn :) Některé části super, některé na to, dát někomu do tlamy, ale to se tak občas stává :D No to je jedno. Mám pro vás pár rychlých zpráv o Kristen. Novinek teď není tolik, ale sem tam se něco objeví. Jako třeba teď. Hned čtyři věci mám na srdci. Zdá se, že leden 2015 bude z hlediska novinek vážně příhodným měsícem. Zaprvé, Max Landis se konečne zase krátce vyjádřil na twitteru o American Ultra... a zdá se, že bychom se mohli brzy dočkat nějakých těch novinek, ale nechci předbíhat. Jen doufám. Potom... 13. ledna 2015 se bude konat tiskovka s herci ze Still Alice, na kterou se dostaví i naše drahá Kristen :) A potom je tu to, čeho se týká nadpis. Kristen se tento měsíc objeví v The Today Show... a to ne jednou, ale hned dvakrát! Poprvé 5. ledna 2015, což už je za tři dny a neskutečně se těším na to, až uvidíme nějaké ty fotky aspoň zezačátku... a potom samozřejmě samotný rozhovor. Podruhé se tam pak Kris dostaví o deset dní později, dva dny po konferenci, 15. ledna 2015. Je to vážně úžasné, jsem z toho opravdu nadšená!!!
* * * * * * * * *
Hello guys. I am finally home, falling asleep whole day, every five minutes actually, because I slept like about... two hours tonight... and another three in the afternoon:D but I am fine. How was your New Year celebration? Mine was fine... but I can't really say it was great, unfortunately... some parts were great, some parts weren't. Whatever. I have for you some quick news about Kristen. It seems like January will be great first month of the new year 2015. We already know about three events, which are going to happen. First of all, there will be a Still Alice press conference on January 13, which I can't wait for. Then, Max Landis finally wrote again something about American Ultra movie and it seems like we could get the trailer soon. Or at least some news. And now, the closest event in the schedule... Kristen will appear in The Today Show this month. And not just once, she will appear there twice! Once on January 5, 2015, which is in three days and I can't wait to see it. Or at least some photos, because show will be probably online few weeks after. Maybe sooner. But Kristen will be there also on January 15, 2015! Which is another amazing news and I can't believe it kinda... and I can't wait!

5 komentářů:

  1. Silvestr nic moc...byli jsme s přítelovo rodinou a čučeli jsme na bednu, prostě docela nuda, ale zase jsem byla s tím mým...a já se vrátila dneska a jsem ráda,že jsem si odpočinula, protože teď mě čeká velké učení :-/ a na Kris se fakt těším, miluju videa z těchto show a nejradši mám, když je zapojí do nějaké akce

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé, že se tak brzo po sobě objeví ve stejné show... Ale mám radost, že teď bude kolem Kristen tolik novinek. Už se těším na všechny fotky a videa. A hlavně na ty dva nové rozhovory s Jimmy Fallonem

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, už tak brzo? No tak to jsem nadšená! :) A těším se, tu show mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. The Tonight Show mám strašně ráda, takže mám radost!:) Je zvláštní, že se tam objeví dvakrát takhle brzo po sobě, ale už se těším na rozhovory!

    OdpovědětVymazat
  5. Veeeeeľmi sa teším na show, pevne verím, že to bude stáť za to :) Today Show akosi nemusím
    (mimochodom, už sú aj prvé videá, tuším )

    OdpovědětVymazat