pátek 23. ledna 2015

Gallery update 38.9: Two portraits for AOL Build

Ahoj lidi, jak se máte? Já už vůbec nemám vůli se učit, jsem tak unavená. Rozhodla jsem se i, že dneska kašlu na práci... sice bych tam měla jít, protože potřebuju zjistit, jestli jsem tam neudělala nějakou chybu, ale není mi dobře, jsem utahaná a nemám sílu ani vstát z kanape. Přesto jsem se teda včera dozvěděla, že moje hodnoty ASLA klesly na hodnotu 540, což je furt 340 nad horní hranici, ale už je to o víc než 1000 míň, než jsem měla před trháním těch mandlí, což je super. No... musím se učit, protože v pondělí mám British History, kterou jsem odložila kvůli tomu, že minulý týden jsem se neučila :D Nemůžu udělat tu stejnou chybu:D Neměla bych teda. Každopádně nejsem zrovna v blogové náladě. Částečně i proto, že moje drahá a milovaná sestřička Clove se rozhodla skončit se svým blogem, tak jsem upadla do takové... trochu melancholie z toho, jak mě lidi, které z blogového světa znám, postupně opouštějí, přestože s Clove jsem v kontaktu i dál a nevím, co by se mělo stát, abych nebyla. Ale tak nějak mě to blogově trochu zasáhlo. Každopádně před chvílí jsem se nadchnula kvůli jedné novince o Sophie Turner, kterou můžete najít na mé Family site, pokud by vás to zajímalo... a tak jsem se chytla té nálady psát články, že napíšu aspoň jeden i sem. Jsou to dvě fotky z minulého úterý, kdy se Kristen a Julianne účastnily AOL Build, kde s nimi byl udělán rozhovor. No a v rámci toho byly vyfoceny i dva portréty. Respektive tři, ale na dvou, na kterých je Kristen. Moc se mi líbí, ale ne tolik jako ty pro USA Today. Ale sluší jim to tam oběma :)
* * * * * * * * *
Hello guys, how are you? I don't have will to study anymore, I am so tired. I've even decided not to go to work today, I can't even stand from the sofa, how tired I am. But I have to study. Because if I won't I have no chance to pass my Monday's oral exam from British History. Yeah, I post-poned it. I don't have mood for anything. Not even blog, so I am sorry I am not here much. I have for you one article today, just because I got excited about one news in Sophie Turner's acting career, which you can read on my other blog, so I kind of am in blogging mood for a second, but not very much. I have for you two photos from last week... Kristen and Julianne were guests in AOL Build and Gino Depinto took potraits of them. One just with Kristen and one also with Julianne. I don't like them as much as those for USA Today, but I love them :) Enjoy.

imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. nooo ani sa ti nečudujem, že sa ti do toho nechce a ani do práce ale dúfam že to v pohode dáš a dopadne to dobre držím palce

    OdpovědětVymazat
  2. Než mě napadne nějaká originální povzbuzující řeč, začnu s fotkami. Jsou krásné, mám hrozně ráda Kristen v modré barvě. Menší úchylka. S Julianne jsou skvělá dvojka, každá jiná a o to raději si prohlížím jejich společné fotky. Tyhle jsou krasné, usměvavé, milé. Nicméně na ty z minulého článku to nemá.No, nic originálního jsem nestihla vymyslet, tak to ber s rezervou. Angie, obdivuju tě, kolik toho stíháš a do toho mi ještě vždycky napíšeš komentář, který mě zahřeje u srdce tak jako ten dnešní. Děkuju za něj! Tušila jsem, že právě v tobě najdu v mém rozhodnutí oporu. Je to skvělý pocit být bez paparazzi fotek. A neuhodneš, co mi k rozhodnutí pomohlo. Tahle fotka: https://36.media.tumblr.com/532f8493737888e7ffb0cf44c6b2c594/tumblr_mjv31dZK6g1s8ovedo1_500.jpg #FUCK
    Doufám, že se na zkoušku zvládneš naučit, né že bych ti snad nevěřila, ale určitě toho bude hrozně moc. A ještě k tomu do práce, ty jsi šílenec. Vůbec se nedivím, že dneska nemáš na nic sílu, já už bych ležela v hlíně.
    To že tě opustila Clove mě mrzí, její blog měl rád snad každý koho na blogu znám. Takhle přijít o sestřičku. No, moje kamarádka vždycky říká, že prázdné místo v srdci se musí zaplnit, takže buď novou sestřičku, nebo pořádnou várku fotek a animací na tumblr! To docela funguje.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, ta s tou Julianne je nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se tyto strašně moc líbí. Strašně moc se mi zde líbí to tričko/světr (z těch fotek to nějak nepoznám) od Kristen. Je takový krásně barevný a k tomu černému pozadí skvěle padne.
    Moc se mi líbí jak tento tak i z USA Today, ale musím říct, že tento mě přeci jen zaujal o trošičku více :).

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mě to dost zamrzelo, že Clove skončila, ikdyž chápu, že vy dvě jste si byly o mnoho bližší. Jinak ty fotky jsou nádherné, holkám to moc sluší a líbí se mi ta druhá fotka, kde jsou holky spolu :)+ Moc se omlouvám, že jsem tu nebyla, předělávám blog a do toho se uzavírali známky. Vyjádření jsem psala později, ale nestíhala jsem to rozeslat, tak se omlouvám a teď by mělo být všechno lepší.

    OdpovědětVymazat