čtvrtek 15. ledna 2015

Gallery update 38.7: 'Still Alice' New York Screening + After party

Myslím, že tenhle článek bude prozatím poslední, potřebuju pauzu... chvíli si budu číst nebo něco. Ale mám pro vás ještě jeden článek, než půjdu dělat něco jiného. Dva další připravené, ale nevím, jestli je zveřejním ještě dneska nebo až později. Před chvílí jsem zjistila, že kromě těch dvou rozhovorů, které šly online v úterý, se Kristen stavila i v show Live! s Kelly a tím chlapem, co už dlouho není Regis. Žádné zprávy na twitteru, žádné fan fotky, žádná fan videa, nic, prostě nic, akorát zmínka v rozhovoru s Julianne Moore, která tam byla o den později. Je tam zmíněno, že se tam Kris dřív toho týdne objevila, ale video ještě venku není, tak já nevím. Máme teda jednu fotku z natáčení toho dílu, ale asi budeme muset prostě počkat :D Každopádně zas ninja, zblázním se z ní :D No, 13. ledna byl vážně hodně náročnej den. Večer totiž kromě všeho bylo ještě promítání filmu Still Alice a poté ještě after party, takže samozřejmě milion fotek, opět :D Dobře, jen 84 :D Kristen to tam moc slušelo. Hrozně se mi líbí ten účes a líčení a tak, no moc se mi nelíbí ty šaty. Překvapivě to není Chanel, i když jsem na první pohled trochu myslela, že bude. Jsou to šaty od Roksanda a jsou takové zvláštní. Kris sluší, to jo, ale nemít je Kristen, tak mě asi nenapadne o nich uvažovat jako o pěkných šatech :D Mají pár světlých bodů, ale jako celek se mi zkrátka nelíbí. Ale oceňuji, že to nebyla zase přehlídka Chanelu no :D Na afterparty se Kris samozřejmě převlékla a ty fotky jsou z většiny s Kate Bosworth. Pár jich je i s Washem. Každopádně jsou skvělé :)
* * * * * * * * * *
I feel like this is the last one for now, I need to take a break and just read for a little bit or something. But I have for you one more article. Two more prepared, I will publish them later, maybe even today, but later. I just found out that Kristen was also on Live! with Kelly and that guy who's not Regis anymore... I had no idea! She should be there on January 13, but no video from that yet... but the one with Julianne, who was there a day ago, is already online, so it's pretty weird. But there is a photo from that, so she had to be there, I just don't understand... no twitter messages, no fan videos, no fan pictures, this is really, really weird. We will probably have to wait and we will see. Well, on January 13, except from those two interviews I already wrote about there was a 'Still Alice' screening in New York and after party. I love these photos, I love her hairstyle. I don't really like the dress... it's not Chanel again, surprise! It's Roksanda dress, interesting, but I don't very like it. But she looks gorgeous :) She changed her clouth for the after party and she seems more comfy in that, I guess, I love these photos :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. mo musím uznať sú to zaujímavé šaty na mojom mieste keby boli tak trochu nad kolena podľa mňa by to bolo lepšie
    mala krásne nalíčené oči a neviem či s mi to nezdalo ale keď má žena otvorenú špičku alebo sandále nepáči sa mi keď nemí nalakované nechty aj na nohách keď na rukách áno
    ale to druhé oblečenie je pecka to sa mi strašne páči v viac jej zvýrazňuje aj oči

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty jsou docela pěkné - mají zajímavý střih. Nejvíc se mi ale líbí šaty Julianne Moore - vypadala jako řecká bohyně :) Docela mě zaujalo, jaký udělali Kristen účes - takový retro. Musím ale říct, že se mi ještě víc líbila na té after párty, kde měla opravdu skvělý outfit! Moc se mi líbí ten šedý kabátek (nebo co to je) ♥ :)

    OdpovědětVymazat