pondělí 5. ledna 2015

RESULTS: 0.8 Do you know this movie?

Tohle kolo mohlo být chyták... ale nejspíš nebylo :D Mohlo být, protože animace je z filmu, který většina z vás nejspíš ještě neviděla, protože u nás má premiéru až 29. ledna a promítali ho jen několikrát před tím v rámci festivalu Be2Can a festivalu francouzského filmu. Ale je vidět, že znáte Kristen dost dobře na to, abyste uhádli, ze kterého filmu tohle je... ať už kvůli tomu, jak tam vypadá, kvůli tetování, nebo díky fotkám z natáčení nebo různým trailerům či klipům. Každopádně vítězem se stává Susan Smith, takže jí tímto gratuluji. A můžeš si říct, o co chceš :D Specifikovala jsem to ve včerejším článku a je tam i odkaz na ještě větší specifikování, takže se nebudu opakovat. Další kolo potom bude buď zítra nebo ve středu, ještě uvidím, jak mi to vyjde. Takže, co to bylo za film?
* * * * * * * * *
This one could be tricky, because it's a movie which will premiere in the Czech Republic on January 29, 2015, so most of you probably didn't see it yet. I had that pleasure to see it and I just love this animation, so I decided to try. And it's obvious, that you know Kristen pretty well and you recognized her look from photos or clips from this movie, or thanks to the official trailer to this film. So... the winner is the first person who answered, so... It's Susan Smith, congratulation! :) Now you can ask me for anything, I talked about what that mean yesterday, so you can read it just down bellow in the previous article. Next round is coming... maybe tomorrow or on Wednesday, after I find some good tricky animations :D So... what film was it?

CLOUDS OF SILS MARIA
Sils Maria

5 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jsem se mohla zapojit do této soutěže. Nemám žádnou představu o ceně, šlo mi jen o to se zapojit, takže to nechám na tobě :).

    OdpovědětVymazat
  2. ja si to myslela ale gratuluji vítězce, tohle je skvělý nápad :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to jej gratulujem ja by som to nevedela

    OdpovědětVymazat
  4. Pořád jsem na to nemohla přijít. Zrovna včera, když jsem sem utíkala se svou odpovědí - stejně byla špatná - tak tu už vidím správnou. Gratuluji Susan, je dobrá tohle bych nevěděla. A ty Angie, ty nás teda mateš. Nicméně se na film musím podívat, po tvé dechberoucí recenzi už to nemohu vydržet. Ale chci na film do kina, on si zaslouží velké plátno, tak pořád odolávám tlačítku stáhnout. Snad to vydržím!

    OdpovědětVymazat
  5. já mám stažený Still Alice, tak až budu mít po zkouškách, tak se na něj snad konečně podívám :) a doufám, že tento film se dostane i do českých kin, kolikrát slibovali a potom nic :-/

    OdpovědětVymazat