pondělí 19. ledna 2015

Gallery update 38.8: Portraits for USA Today

Rozhodla jsem se nakonec, že na tu dnešní zkoušku nepůjdu. Přihlásila jsem se až na příští tejden. Proč? Protože jsem prostě věděla, že to neumím dost na to, abych tam šla... Sotva jsem se na to o víkendu koukla a už včera jsem se vykákla na učení, protože už jsem byla rozhodnutá, že na to peču. Začala jsem si číst nějaké články na stránkách BBC, ale pak mi začal stávkovat počítač a já místo učení zálohovala data :D Myslím, že mě můj milý Johnny brzy opustí a odejde do křemíkového nebe... nebo alespoň k poslednímu křemíkovému soudu a tam se rozhodne, jestli ho táta opraví nebo ne, ale nechci riskovat, že přijdu o svoje dokumenty. No... ten design, co tu teď je, mě začíná dost rozčilovat. Jenže zároveň nechci, aby mě rozčiloval, protože mi trval asi 8 hodin. Doslova. Je pro mě fakt těžké přiznat, že už mě začíná štvát :D Ale nechci, nechci se ho vzdát, protože mi trval tak hrozně dlouho :D takže tu rozodně ještě nějakou chvíli pobude :D Ale... už mě začíná rozčilovat. No nic. Mám pro vás dneska dvě relativně nové fotky, které byly nafocené pro USA Today. Je k tomu i rozhovor, ale na ten se vrhnu až po zkouškovém, jestli vůbec. Je pár rozhovorů, které mi připadají zajímavější, na jednom z nich už jsem trochu začala dělat, tak uvidíme, kdy ho dodělám. Každopádně ty fotky jsou vážně skvělé, jak Kristen, tak Julianne to tam hrozně sluší a jsem za ně strašně ráda :) První společný photoshoot, aspoň myslím.
* * * * * * * * * *
I decided to move the today's exam. I know that I don't know enough things to pass that, because I kind of... well, I didn't study... yesterday at all, because I decided not to go, but last two days I barely looked at it. I started to read some articles two days ago, but then my computer started to mess up with me and I started to save documents I can't lose, because I am afraid, that my sweet Johnny is going to die soon. I am sure my dad would repare it, but I can't be sure he would be able to save my documents. So... It will be better that I won't go there tomorrow. Well... this design which is here now... it last me 8 hours to do it. Literally. It's very hard for me to admitt, that it starts to piss me off. Which is terrible, I don't want to change it, it took me sooooo long to do it. It will be here at least another few weeks, I just can't change it :D Anyway, I have for you two new photos. There is also an interview, but I don't really have time to translate it and I am already working on translating the one with Kristen for Elle, which is absolutely AMAZING. So I will translate this one maybe later after all exams, but I am not sure. These photos are for USA Today. They are with Julianne Moore and I love them so much, this is like the first photoshoot with these two and it's amazing :)

imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. tak dúfam, že ten odklad pomôže a budeš dobre pripravená
    no ako ja odkedy mám tento blog tak som desing zmenila už 3-krát takže a s niektorým som mala aj kopec roboty ale potom sa mi nezdal a aj tak som ho dala preč   
    obom to na fotkách pristane, Kristen je zaujímavo oblečená ale ona to vždy

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky!Máš krásný blog a vzhled blogu     

    OdpovědětVymazat
  3. Tak snad ti čas navíc pomůže a na zkoušku se řádě připravíš a ne že se Angie. budeš flákat! :)) Ale vím, jak je lákavější snad kompletně vše jen ne učení, taky jsem dokonce i uklízela, jen abych se nemusela učit, ale tak já měla naštěstí lehké zkoušky Každopádně držím palce, ať se s tím jak se sluší a patří popereš
    A taky ať Johnny ještě nějakou dobu slouží a pokud už se opravdu rozhodl odejít do věčných lovišť, tak ukládej a ukládej, ať o nic nepřijdeš, je lepší být připraven na nejhorší!:)
    Jinak k samotným fotkám...jsou prostě DOKONALÉ!:) Miluji je a udělaly mi neskutečnou radost, je fajn, že spolu nějaký ten shoot konečně holky nafotily, už jsem ani nedoufala:) Že bych se opět koukla na Still Alice a pořádně si poplakala?

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, to by byla parádička oznámit zítra ve škole, že nejsem dost připravená a nechat si zkoušku z chemie až na božskou yindy, ale bohužel Musím tam zítra nakráčet a udělat to a nebo ne, ono už je to vlastně jedno, tak se holt z jedné 4 na výzo neposeru no.. Teda srát mě to bude, ale budu dělat, že ne.. Vlastně mě sere, že mám i trojky.. Ale s tím udělám kulový..
    Tenhle layout se mi fakt líbí, ale hrozně mě vytáčí ta animace na krajích, zvlášť když mi to místo toho, co tam máš dělá čtverečky.. Teda pokud tam nemáš čtverečky, ale myslím, že ne, že to jenom můj počítáček neumí rozlousknout či co...
    Ale jinak je boží, je vidět, že sis na něm dala vážně práci.. :) Oceňují tvé umění, já se na to vyprdla asi už definitivně.. Asi si dám vždycky na blog fotku a budu ráda, že sem ráda..
    Jinak ty fotky, abych se k nim taky vyjádřínkovala (poslední dobou mluvím jako idiot.. ), tak ty fotky teda, ty se mi fakt moc líbí.. žeru Kristen ala ostříhanou.. A Jul takééé... :) Obě jsou skvělé a vážně se těším na ten film :)No a co jinak lásenko? Jak se máš? :) Dlouho nezvěstná opět jsem byla... na zabití jsem co? Omlouvám se.. :) :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou vážně krásné!! Už se hrozně těším až se na Still Alice konečně podívám:) Jinak doufám, že zkoušky nakonec všechny zvládneš!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Budu držet palce, aby zkouška vyšla nakonec dobře :).
    Jinak snad tvůj Johnny ještě něco vydrží. Ono je vždycky lepší si udělat nějakou tu zálohu třeba na externí disk. Já si je jednou zapomněla zálohovat a když jsem měnila kompletně celou základní desku a ostatní komponenty, přišla jsem o všechno, jelikož mi s tou novou základkou nešel spustit systém a chtělo to po mně reinstalaci ...
    Jinak mně se tento design hrozně moc líbí, akorát mi nesedí moc ta animace v okrajích.
    Každopádně, ty fotky jsou naprosto úžasné. Akorát mi zde Kristen přijde strašně unavená a to hlavně na té druhé fotce. Ale i tak obě vypadaly naprosto skvěle :).

    OdpovědětVymazat