čtvrtek 8. ledna 2015

On The Today Show (January 5, 2015): First Look

Ahoj lidi. Jak se máte? Já se... hrozně omlouvám, vážně se moc omlouvám, že jsem tu nebyla skoro půlku tejdne, vážně je mi to líto. Ale měla jsem toho moc. A vlastně i budu mít, hádám o tom napíšu spešl článek, je to na dlouho. Každopádně mě to mrzí, neměla jsem čas ani obíhat, sice jsem u vás sem tam byla, ale komentáře nepsala :( Tak e vám omlouvám, pokusím se napravit. Každopádně mám pro vás konečně první krátké video z The Today Show, kde byla Kristen hostem spolu s Julianne Moore. Je to sice jen část z rozhovoru, který proběhl 5. ledna, ale i tak je vážně skvělý :) Zezačátku je tam sestřih o Still Alice, nějaké scény z filmu a potom už samotný rozhovor... jak říkám, jen ukázka, ale moc krásná, hrozně roztomilá a moc se mi líbí :) Moje oblíbená část nahoře na animacích :D Miluju ty dvě spolu :) A Kris to vážně moc slušelo :)
* * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am so... so sorry, I am sorry, really sorry that I wasn't here almost for half a week, I am really sorry. I was too busy, I had many tests and some other things to do, so I couldn't be here. This month will be really really exciting, so many events connected to Still Alice, so I hope I will have time to write about everything. Right now I have for you interview for The Today Show from January 5, 2015. It is actually just first short part of this interview, but I still love it. Kristen was there together with Julianne Moore, she doesn't forget to mention, how much she loves her and it's really cute :) Check out, I love it so much and Kristen looked great! :) My favorite part up there on those animations.

2 komentáře:

  1. tak určite to vyzerá zaujímavo a videla som ukážky na tento film prvýkrát
    Kristen je vo videu veľmi zábavná a hlavne v tej pasáži ako máš tu druhú animáciu   
    pristanú jej tieto krátke vlasy

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadala tu opravdu úžasně. Prvně jsem si myslela, že ta show bude něco ve stylu jak má Craig nebo David Letterman . Každopádně jsem ráda že se objevilo nějaké to video, Kristen to zde opravdu moc slušelo, jak má teď ty krátké vlasy tak vypadá naprosto skvěle :). Na Still Alice se snad co nejdříve podívám, momentálně mám nával písemek, takže není čas :(.

    OdpovědětVymazat