neděle 4. ledna 2015

0.8: Do you know this movie?

Ahoj lidi. 3. leden úspěšně za mnou zase jednou. A jsem tu s dalším kolem kvízu "Do you know this movie?" tedy "Znáte tenhle film?" Nedělala jsem další kolo tohohle kvízu už docela dlouhou dobu, poslední se konalo v červnu, ale tak nějak jsem to chtěla zase zavést znovu, protože mi to přišlo fajn. A vás to možná třeba taky trochu bavilo. Navíc není moc nic, co bych mohla přidat... zítra se sice Kris objeví v The Tonight Show a z toho asi nějaké ty fotky a video budou, ale to je až zítra, k tomu u nás to bude až pozítří... a jinak skoro nic. Nehodlám komentovat ty kecy, co kolují kolem Kristen kvůli jejímu příletu na LAX z Hawaiie před pár dny a nic moc jiného teď kolem Kris nekoluje. Takže alespoň tohle. Můžete si o tomhle kvízu přečíst víc tady. Tady to jen rychle zopakuji. O co jde? O to, že sem dám vždycky animaci nebo dvě a vy máte za úkol hádat, z jakého filmu daná animace (nebo dvě) je (nebo jsou). Když to uhodnete a napíšete do komentářů jako první, můžete si říct, o co jen chcete. Zavedla jsem to proto, že jsem se dost nudila... teď toho mám sice dost, ale zase dost odpadají nějak častější novinky o Kristen prozatím, takže budu mít čas na tohle. Co zahrnuje "říct si, o co jen chcete"? Zahrnuje to třeba grafiku, můžete si říct o nějaký článek, který chcete, abych napsala... zeptat se mě na nějakou otázku, kterou chcete, abych zodpověděla (ať už vyloženě jen vám nebo jako článek na blog) a tak dále. Co vás napadne. Já potom zhodnotím, jestli je to splnitelné. Ne, že bych předpokládala, že mě někdo z vás požádá o mou nahou fotku :D ale kdyby na to došlo, tak s tim fakt nepočítejte :D Takže další kolo.

* * * * * * * *
Hi guys. 3rd January over me once again. And I am here with another round of 'Do you know this movie?" quizz. I didn't make a new round for a long time, the last one took place in June, but I wanted to bring it back. There are not many things that I could write about. Tomorrow airs The Tonight Show with Kristen and Julianne Moore, but before that, I don't have many other options what to write about. I won't comment that crap that comes around the internet about Kristen being rude on LAX airport when she arrived from Hawaii. So I have for you at least this. You can read more about this competition here. Briefly... what is the point? Well, I will put here animation or two from one of Kristen's movies and you should guess from which movie it is. If you succeed and you'll be the first one with the right answer, you can ask me for anything you want. An article, you want me to write, some graphic stuff, you can ask me to write some personal stuff about myself... etc. etc. anything that comes to your mind... I will then consider if I do it or not... if you ask me to post a nude photo, I am definitely not going to do it, but I don't think anyone of you would ask me for that. So... let's have another round. Well, let's do this.

Do you know this movie? What is its name?
Znáte tenhle film? Jak se jmenuje?

4 komentáře:

  1. Asi bych řekla že Clouds of Sils Maria, ale nejsem si jistá .

    OdpovědětVymazat
  2. Sils Maria, to tetování jí prozradilo! A taky to, že jsem ten film ještě neviděla, takže tu scénu neznám, takže je to jasný, že to je z toho, protože jinak bych si to pamatovala A nevadí, že jsem druhá, já si to sem stejně musím napsat
    Týjo a teda přílet do LA mi nějak unikl, nebo nějaký humbuk kolem toho. To jako, že tam byla s tou svojí kamarádkou? Lidi řešej hovna, fakt

    OdpovědětVymazat
  3. Ou bože, čo to len bude? Né, to je jasné, ako facka, Kristen je v každej úlohe iná, aspoň pre nás fanúšikov, a aj keby nebolo toho tetovania, tak to máme jasné Mimochodom, som rada, že si rubriku zrenovovala, chýbala mi :)

    OdpovědětVymazat