pátek 9. ledna 2015

Kristen will be on 'Late Night with Seth Meyers'


Tahle animace je z posledního Comic Conu, na kterém Kristen byla... chybí mi ta doba.. vážně mi chybí. Doufám, že se ještě někdy dožijeme chvíle, kdy se Kris na Comic Conu znovu objeví, protože z Comic Conu byla vždycky nejlepší videa, u kterých jsem se vždycky neskutečně nasmála. Comic Con je obecně moje oblíbené období v roce... teď už tam sice nemám Kristen, ale Sophie ano a spoustu dalších věcí :D Nejlepší akce, jednou tam chci jet! :D Každopádně mám pro vás dneska pár střípků. Nadpis tedy hovoří jasně, takže to hlavní řeknu rovnou. To hlavní.... no... ty informace jsou dost na stejné úrovni, ale pro mě je hlavní ta v tom nadpisu, protože miluju Setha Meyerse :D Kristen bude hostem jeho Late Night show ve čtvrtek, 15. ledna 2015 a já se na to nesmírně těším. Seth je můj oblíbený hostitel talk show hned po Grahamu Nortonovi a Conanu O'Brienovi. Vlastně s Conanem možná dost nastejno. A jsem nadšená z toho, že propagace Still Alice Kristen zavede právě k němu. V ten samý den bude Kristen znovu hostem The Today Show, ve které byla spolu s Julianne už jednou toto pondělí. Kristen spolu s Julianne budou ještě před tím také hosty The Huffington Post. Tento rozhovor bude vysílán online a to pěkně prosím od 17:30 NAŠEHO času, takže skutečně budeme mít příležitost se na něj podívat :) Zároveň můžete na oficiální stránky The Huffington Post poslat nějakou otázku pro Kristen nebo Julianne a oni se na ni možná v rozhovoru zeptají. Asi do toho půjdu, i když nevím, na co se zeptat, moc... :D Kdo by se chtěl zapojit, může tady. 13. ledna je také den, kdy proběhne tisková konference Still Alice za přítomnosti Julianne Moore, režiséra Washe Westmorelanda, pár dalších herců, samozřejmě naší Kristen, ale i autorky knižní předlohy, Lisy Genovy, a moc se na to těším :) Kristen tedy bude mít skutečně velmi nabytý týden a já jsem na to všechno opravdu zvědavá :) Dále jsem chtěla jen na závěr říct, že se nebudu nikterak vyjadřovat k mediálnímu boomu, který vznikl kolem Kristen a jejího osobního života (pokud jste něco někde zahlédli...). Nebudu se k tomu vyjadřovat, protože mi do toho vůbec nic není a je to její věc, ať je to jak je to. Tímhle už bych tenhle článek ukončila a uvidíme se zase příště, možná ještě dneska, mám nějaké další novinky, ale ještě nevím. Zatím :)
* * * * * * * * * *
This animation is from the last Comic Con where Kristen was, I miss it, I hope that we will have an opportunity to see her there some day again. I love Comic Con. But it's a little bit away from the information I have for you right now. I just love this animation, so I put it here :D I have for you just some short news. First of all, it was confirmed that Kristen will appear on my favorite talk show, Late Night with Seth Meyers on January 15, 2015. It's my most favorite probably right after Graham Norton and Conan O'Brien. I love Seth Green and I can't wait for it! :) Kristen will have really really really busy week. On January 13, she and Julianne will do an interview with The Huffington Post. This will go online and you can also write a question to Kristen or Julianne on this site. It will be 5:30 p.m., so you can actually watch it ;) Another event the same day... I already talked about it, it's the day of the Still Alice press conference I can't wait to see! Julianne will be there and some other actors, Wash will be there..., but also the author of the book, Lisa Genova :) And then it's the January 15, not just Seth Meyer's show, but also one another, Kristen will be a guest in The Today Show once again on Thor'sday. So it will be really amazing week, the Still Alice promotion is on! :)

3 komentáře:

  1. to je užasná zparává strašně se těším! Taky mi kristen chybí na comic-conu a doufám že bude zas :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak odteď ti budu říkat sestro! Já taky miluju Comic Con ♥ A jestli tam někdy pojedeš, tak jedu s tebou! Já vždycky koukám na různé panely a říkám si: "Já tam chci být taky!"
    Jsem ráda, že se Kristen objeví v tolika talkshows a že bude hostem u Setha Meyerse - toho mám taky ráda :) A Conana a Grahama miluju ♥ Oni jsou fakt úžasní. Já mám ještě ráda Jimmyho Fallona :) No na příští týden jsem teda dost zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už teď je mi jasné, že všechny ty rozhovory ani nestihnu sledovat! Kristen toho bude mít vážně hodně:)) Určitě bych se ráda na něco zeptala, ale zrovna mě nenapadá žádná pořádná otázka... Ještě o tom popřemýšlím:)

    OdpovědětVymazat