čtvrtek 15. ledna 2015

'Still Alice' - Another new clip: "You Want to Make My Choices"

Jen abych tu měla všechno, co je trochu staršího data. Objevil se nový klip ze Still Alice, za chvíli už nám vypustí celý snímek na net, to snad ani není možný... Dobře, na netu už dávno je, takže je to asi dost fuk :D Každopádně je to scéna skoro ze začátku filmu, kdy se Alice s Lydií hádají v restauraci, nebo mají spíš výměnu názorů ohledně toho, jak by měl Lydiin život vypadat a jakým směrem by se měl ubírat. Představují nám tady tak trochu ten jejich vztah a moc se mi ta scéna líbí. No je to z filmu, takže je to vlastně spoileroidního typu, takže na vlastní nebezpečí :D Překlad je v celém článku.
* * * * * * * *
Just to have everything here, I have for you another new clip from Still Alice, which was published few days ago, but I forgot about it. Just remembered whan I've seen that interview for The Today Show. It's a scene from almost the beggining of the movie, a chat between Alice and Lydia in the restaurant, where we see that these two have different points of view to how should Lydia's life look like. Very beautiful, I love it so much. Translation in the full article.


Alice: Nemyslíš si, že je čas některé věci zvážit? Jsi tak chytrá! Je toho tolik, co můžeš v životě dělat.
Lydia: Jako jít na vysokou?
Alice: Ano! Ano, třeba vysoká.
Lydia: Jo, jako bychom o tomhle už nemluvili... každý den mého života. Přišla jsem na to, co chci dělat, a dělám to. Je to dobrá věc.
Alice: Jo, ale na jak dlouho?
Lydia: Pomáháš Tomovi s medicínou, pomáhala jsi Anně s právama...
Alice: Zlato, tohle jsou opravdové kariéry. Já jen nehci, abys limitovala své volby.
Lydia: Ne, ty chceš dělat má rozhodnutí.
Alice: Ne, to nechci.
Lydia: Jsem vážně šťastná.
Alice: Omlouvám se. Nechci se kvůi tomu hádat. Zapome, že jsem něco říkala.
Lydia: Zapomenuto.

1 komentář:

  1. normálne si ma tak navnadila, že sa už asi ani ja neviem dočkať kedy si to pozriem už dlho som si nepozrela takýto typ filmu kde sa riešia starosti zo života

    OdpovědětVymazat