neděle 11. ledna 2015

Jak to bude s blogem během ledna a února.

Ahojte všichni. Jak se daří? Mně celkem dobře jen... jen bych se měla učit.. a tak nějak to moc nedělám. Ano, měla bych a ano, začnu po obědě, který bude za chvíli. Ale před tím, než začnu, musím napsat tenhle článek. Chystám se na něj už pár dní. O co jde? O to, jak to teď na blogu bude fungovat. Popravdě řečeno nemám nejmenší tušení, protože jsem hodně nepředvídatelná. Podstatné ale je, že tenhle týden už oficiálně začíná zkouškové období. Já osobně už mám za sebou 3 zápočty a jednu zkoušku, přičemž ty 3 zápočty jsem dala a tu zkoušku ještě nevím, protože byla písemná, ale spíš ne. Takže mám už 9 kreditů... ale zbývá mi jich ještě poměrně dost. Celkem 24. Moje zkouškové období bude probíhat následovně:

13.1.2015: Přehled vývoje starší italské literatury (písemná zkouška)
15.1.2015: Fonetika (ústní z kouška, ze které se asi podělám)
19.1.2015: British History (ústní zkouška)
22.1.2015: Úvod do lingvistiky (písemná zkouška)
28.1.2015: Cizí jazyk ve společném základu FF - Angličtina B2- (písemná zkouška a potom někdy podle dohody ústní zkouška)

A pak se uvidí, podle toho, jak to udělám. Jestli na první pokus nebo ne.
Teď už se stačí jen zeptat...


Pro tenhle blog to znamená, že tady sice nejspíš budu, znám se, ale nebudu tu moc. Novinek bude hlavně příští týden halda, takže si nedovolím tu nebýt vůbec, ale vzhledem k tomu, že mám těch zkoušek docela dost, tak se opravdu budu muset učit. V podstatě to znamená hlavně to, že v příštích týdnech nebudu mít tolik času na delší články a nebudu mít tolik času na to, vás obíhat... a tak doufám, že mě omluvíte. Zkouškové období bude tenhle rok asi docela drsné, když tak koukám na množství látky, kterou se musím naučit, takže opravdu nebude čas na moc prodlev. Ale vzhledem k tomu, že jsem hrozný student, který dost často prokrastinuje a nedokáže se donutit učit často dřív, než den před zkouškou, je dost možné, že tu budu z vašeho pohledu celkem normálně... ale nespoléhala bych na to. Chtěla jsem, abyste to věděli takhle oficiálně... a doufám, že se na mě za ne tak častou aktivitu nebudete zlobit.
Teď se musím jít učit, tak se zadím mějte.
- Angie.

3 komentáře:

  1. Páni, takže přeji ti mnoho štěstí u zkoušek! A ať je všechny dáš na první pokus :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to dúfam, že sa ti všetko podarí a nebude to strašná stresovačka ako je to stres    ale nech ho je čo najmenej

    OdpovědětVymazat
  3. Angie, tá animácia! Tá je neskutočne podarená, ty skrátka vieš, čo dať do článku Každopádne, prajem ti veľa síl, šťastia, a pevných nervov, nech sa ti s učením čo najviac darí, lásko. Budem ti držať palce, nech to neťaá príliš na nervy :)
    Tvoje príspevky mi budú chýbať, preto hádam, že si občas čas nájdeš, aj keď sama neviem, koľko ho budem mať...

    OdpovědětVymazat