pondělí 26. ledna 2015

Gallery update 39.0: New photos with fan from Paris

Jo, no... Kristen je právě teď v Paříži... #ninjaskills #parisfashionweek... Pravděpodobně. Netušila jsem, že už je zas před náma týden módy v Paříži, ale nejspíš je. Anebo jde o něco s Chanelem, ale spíš ten fashion week. Objevily se nějaké fotky Kristen z letiště v Los Angeles, které jsem viděla, ale znáte mě, paparazzi nepřidávám, zato předávám informace, které mám. Takže bylo jasné, že Kris někam letěla, no nějak se pořádně nevědělo kam, tipovala se ta Paříž... no a teď to máme potvrzené, protože se z Paříže objevily dvě fotky s fanynkou, která na Kristen narazila. Kris se s ní ochotně vyfotila, dokonce se i objaly a ty fotky jsou vážně skvělé :) Víc vám o tom asi nepovím, protože jsem se zrovna vrátila ze zkoušky, kterou jsem nedala, takže jsem dost bez nálady. Ale musela jsem vás informovat o tom, že Ninja Kristen se zas jednou předvedla... :D
* * * * * * * * *
Yeah, well... Kristen is in Paris right now.. #ninjaskills #parisfashionweek Probably. I dodn't know it's time for it already, I just found some paparazzi pictures from LAX, Kristen was leaving LA... no one could be sure where exactly, but now we know, because I have for you two new photos with one fan who met Kristen in Paris. So, she's obviously there... which could mean something exciting is coming. I can't wait for that, but right now, I don't have actually mood for anything, because today is really bad day, so I won't talk about it more... I just want to say that Kristen looks really beautiful and she also hugged that fan of hers, which is really cute and I love these pictures.

imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. tak to malo dievča sakramenské šťastie, že na ňu natrafila a aj sa dala ochotne vyfotografovať
    to čo ma Kris na sebe by ma nenapadlo skombinovať ale vyzerá to zaujímavo

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou opravdu pěkné :) Docela mě zajímá, co tam ta Kristen dělá - ale asi to teda bude ten FW :) Což mě přivádí k tomu, že se už hrozně těším na nové fotky!
    Angie, je mi líto, že se ti zkouška nepovedla, ale nesmíš ztrácet naději. Pevně věřím tomu, že při opravě (pokud teda nějaká bude, tomuhle systému moc nerozumím) zaválíš a dostaneš minimálně jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  3. one je fakt v tomto sestřihu taková svěží :) sluší jí to prostě!
    a je mi líto té zkoušky, já jdu ve středu a dneska se mi zdálo o tahání otázek a zjistila jsem, že vůbec nevím,co k té otázce zrovna říct...hrůza no, ale vím, jak se cítíš :(

    OdpovědětVymazat