úterý 27. ledna 2015

Live! With Kelly and Michael (January 26, 2015)

Úplně jsem na to zapomněla. Včera bylo 26. ledna, den, kdy měla být konečně vysílána epizoda talk show Live! s Kelly a tím, co už dlouho není Regis, který se prý jmenuje Michael, který byl předtočený během Kristeniného propagačního týdne v New Yorku. Jsem tak zmatená během zkouškového. Neuvědomuju si, co je za den, jaké je datum... včera jsem si celý den myslela, že je středa :D ani nevím proč. Ale zpět k věci. Já osobně Kelly a Michaela moc nemusím, moc jsem ten pořad nemusela, ani když tam byl ještě Regis, nepatří to k mým oblíbeným talk show, no ale tenhle rozhovor je moc pěkný. Zaprvé teda Kris vypadala naprosto úchvatně! Vážně nádherný outfit, hrozně moc jí to slušelo :) a ačkoliv jsem se zezačátku vztekala, že se Kris nechala ostříhat, musím říct, že jí to vážně hrozně sluší. Zadruhé je to tedy moc pěkný rozhovor. Kristen s sebou přinesla dvě rozkošné fotky malé Cole a mluví tam o ní, už jen proto stojí za to se na rozhovor podívat, protože Cole je vážně neskutečně roztomilý pejsek :) No a co tak dál říct... Kristen mluví o Still Alice, o práci s Julianne Moore... zezačátku říká, že hrozně ráda vaří a že je jedlík, a vypráví příhodu o tom, jak v hotelu potkala Antona Browna, což je kuchař, který má vlastní kulinářskou show a že z toho byla úplně hotová, až se jí její publicistka ptala, jestli se něco neděje, protože Ruth vůbec nevěděla, kdo ten chlap je. Kristen také říká, že teď si chce trochu oddechnout a že to všichni nafouknou v časopisech, ale že zkrátka teď maluje. A že se jí lidi ptají: "Takže teď jsi malířka?" Že to hrozně nafukují :D No a pak si pouští jeden klip ze Still Alice, který jsem vám sem už před nějakou dobou dávala, je to ta scéna u stolu, kdy se Lydia s Annou hádají.
* * * * * * * * *
I totally forgot about that. Yesterday was January 26, 2015, I am so confused by dates and what day is today and what day is tomorrow, I am still home or I am doing exams, no typical stereotype. I love my stereotypes :D I thought whole day yesterday, that it's Wednesday. Anyway, last week... or the week before, probably the week before, I am not sure, was filmed this interview during Kristen's propagation tour of Still Alice in New York. It was pre-taped and it went in the television just today. Interview is with Kelly and the one who's not Regis anymore. They say his name is Michael. I actually don't like Live! that much, I have other favorites, but it is very beautiful interview and Kristen looks there stunning! I love those two pictures of Cole, so cute, so fucking CUTE!

3 komentáře:

  1. Show Kelly a Michaela mám moc ráda - oni jsou takoví příjemní človíčci :) Takže mě moc potěšilo, že se u nich Kristen objevila. Souhlasím, vypadala vážně skvěle! Měla moc pěkný outfit a moc se mi líbí i ty její boty ♥ Hned na začátku se mi líbilo, jak si plácla s tím klukem A ty fotky s Cole ♥ Naprosto rozkošné!

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je v pohode nemusíš sa ospravedlňovať nato, že sa učíš na skúšky chodíš dosť často nie ako niektorý čo nemajúja talk show nepozerám a preto túto ani nepoznám
    ja som si ju tiež nevedela predstaviť s takouto dĺžkou lebo som bola vzyknuta na dlhé ale pristane jej to
    je tu nádherná a páčila sa mi ta druhá fotka psíka tam bol rozkošný ako tak ležal

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuhle talk show také neřadím mezi mé oblíbené, ale nevadí mi:) S Kristen udělali pěkný rozhovor a ty vlasy jí takhle opravdu moc sluší!! Docela ráda bych viděla nějaké její malířské výtvory:))

    OdpovědětVymazat