úterý 30. prosince 2014

Šťastný Nový rok!


Chtěla jsem jít spát.
Ale potom jsem si uvědomila, že je tu jeden článek, který ještě musím napsat, než to udělám. Zítra odjíždím na chatu ke kamarádce a strávím tam Silvestra a Nový rok. Vrátím se nejspíš 2., takový je plán, protože se musím učit... a dýl to tam s nima asi nevydržím. Každopádně před tím, než odjedu, je tu pár věcí, které mám na srdci. Především vám chci popřát, abyste si pořádně užili Silvestra, ať už v kruhu rodinném nebo ve společnosti přátel či lahvinky nějakého dobrého alkoholu. Zkrátka podle vašeho gusta a doufám, že vás všechny minou nějaké katastrofy... nejlépe je se vyhnout rachejtlím pro jistotu úplně :D Každopádně se mějte krásně a nezapomínejte, že se říká, že jak na Nový rok tak po celý rok... takže 1. se jen a jen usmívejte a odpočívejte a mějte se co nejlépe. Samozřejmě vám do nového konečně zase lichého roku 2015 přeju jen to dobré, hodně štěstí, hlavně zdraví a úspěchů v životě a žádné špatné věci, ať vás nepotkají! Rok 2014 byl pro mě celkem dobrý, i přes všechny ty negativní věci. Sice zdravotně to stálo dost za kulový, ale pořád to byl lepší rok než ten rok předtím... a i než ten rok před tím. A ten rok předtím. Je pravda, že by bylo dost složitý, aby byl 2014 horší než 2013 a jsem ráda, že nebyl, protože to už by musel bejt echt na nic. Přijde mi ale, že utekl hrozně rychle na to, jak moc se toho stalo... pořádně jsem si ani nezvykla psát za datum 2014 a už je skoro celý v tahu.
Samozřejmě doufám, že další roky budou opět jen a jen lepší a že vás v tom roce 2015 potká jen to nejlepší :)

9 komentářů:

  1. Taky ti přeji štastný nový rok a hlavně hodně zdravíčka a t ti to tu vydrží dlouho

    OdpovědětVymazat
  2. Angie do roku 2015 ti přeju jen to nejlepší. Ty si to vážně moc moc moc zasloužíš. Doufám, že v novém roce už nebudeš mít problémy se školou a hlavně bude zdravá a už tě nebudou trápit žádné nemoci. Opravdu doufám, že za dalších 365 dní si budeme moci říct, že rok 2015 stál za to :) Pořádně to oslav! (já budu slavit s Batmanem a Jokerem )

    OdpovědětVymazat
  3. I tobě přeji šťastný Nový rok! Přeji ti do tohoto roku hodně úspěchů a hlavně zdraví! :)
    Na chatě si to užijte :).

    OdpovědětVymazat
  4. tobě angie taky přeju šťastný nový rok!♥ .)

    OdpovědětVymazat
  5. Dodatečně taky přeji šťastný Nový rok! Hodně lásky, úspěchů (jak v osobním, tak v blogovém světě) a hlavně zdraví! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám,že sis svátky i Silvestra pořádně užila! Jaký to bylo na chatě?

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě taky šťastný nový rok!! Snad pro tebe bude lepší než ten předchozí:)

    OdpovědětVymazat
  8. tak tebe tiež pekný Nový rok prajem
    a rada ťa vezmem do affs

    OdpovědětVymazat
  9. I Tobě!!! Já jsem ani nestihla nikomu popřát šťastný nový rok! :) takže dodatečně!!!!

    OdpovědětVymazat