neděle 18. ledna 2015

0.9: Do you know this movie?

Pracuju na něčem pro Susan Smith jako cenu za výhru v minulém kole... nechala to na mě :D tak něco vymýšlím a dělám na tom, ale jak je zkouškové, tak na to nemám moc čas, takže to ještě chvilku potrvá, tak doufám, že se nezlobíš. Ale nezapomněla jsem na to, něčeho se dočkáš :D Každopádně jsem před nějakou docela dlouhou dobou slíbila další kolo... pak jsem to trochu zazdila, protože toho bylo k přidání najednou nějak hrozně moc a tak jsem se na to vykašlala a raději přidávala něco jiného. Ale teď už pro vás to nové kolo mám. Takže klasicky, o co jde? Pod textem je animace z jednoho z filmů, který Kristen natočila a vaším úkolem je uhádnout, z jakého filmu ta animace je. Tohle kolo patří myslím k těm těžším, takže jsem zvědavá, jestli to uhodnete, ale věřím, že někdo ano :) Kdo odpoví správně do komentářů jako první, může si potom říct o cokoliv. Co znamená cokoliv? To si můžete přečíst tady<<.
* * * * * * * * *
I work on something for Susan, because she was the first one in the last round, but during these weeks of exams I don't have much time for it, but I didn't forgot about that, don't be afraid, I am working on something :D But I promised another round like two weeks ago or I don't know how long it is :D Sorry, there were so many things to publish that I didn't have time to do another round. I have it for you know. So... what's the point? Down there is one animation from one of Kristen's movies and you, my dear visitors and friends, are supposed to guess, from which movie it is. I think that this one is kind of hard, so I am really curious, who is going to get it right. Best of luck. Who is going to answer in comments as a first one can then ask me for anything. You can find what means anything right here<<.

So, the question is obvious... Do you know this movie? What is its name?
Takže, ta otázka je jasná. Znáte tenhle film? Jak se jmenuje?

2 komentáře:

  1. Tipuju Cold Creek Manor, ale že bych si byla jistá, to teda ne Ale tipuju to na základě toho, že jsem ten film neviděla a že mi ten gif právě proto není nijak povědomý

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že Roxy uhádla . Já osobně bych to teď asi neuhodla :). Gratuluji jí :).
    Jinak nemusíš nijak spěchat, držím palce u zkoušek a těším se, co chystáš :).

    OdpovědětVymazat