pátek 28. září 2012

Gallery update 7.2: 'Balenciaga' Spring 2013 RTW Fashion Show in Paris

Ahoj lidi, jak se máte? Mně už je líp. Jen včera jsem teda vypadla od compu prakticky hned, jak jsem zveřejnila ten článek, že jsem nemocná, protože jsem naměřila 38,16, což už není úplně nízká teplota, takže jsem si vzala prášek a šla si radši lehnout. Ráno už jsem teplotu neměla a teď jsem se ještě neměřila, ale myslím, že to bude lepší než včera, kdy mi to vylítlo fakt rychle dost nahoru. Koukám se teď na Ryder Cup. Víte, co to je? No nepředpokládám, že to víte:D je to prestižní golfový turnaj. Evropa proti USA. Veškerý výdělek tohoto turnaje jde na charitativní účely, takže hráči jsou tam zadarmo - to se v jinejch sportech taky moc často nestává - takže je to super i z tohohle hlediska. Ale prostě tým Evropy a tým USA soutěží proti sobě v různech druzích golfovejch her a je to vážně velká událost v golfovém světě. Takže mě, jakožto golfistku, to zajímá a koukám se a baví mě to a prožívám to snad víc, jak kdybych tam hrála já:D stejně jako zbytek mojí rodiny - možná až na bráchu:D ale chápu, že jiným lidem může připadat sledování golfu v televizi fakt dost nudný. Ale mě to baví, je to napínavý. A samozřejmě fandim Evropanům:) a zatím teda Evropani vítězí, což je fajne... ale štvou mě americký fanoušci, protože vždycky, když se evropskejm hráčům něco povede, tak začnou bučet jak idioti... a páč se to hraje v Illinois, tak je tam Amíků víc, takže Evropany přehlušej... blbci! :-X No nic. Přestože se koukám na telku, doukládala jsem vám fotky z Spring 2013 RTW Fashion Show Balenciagy v Paříži, na které Kristen nemohla chybět. A vypadala tam vážně úžasně. Moc jí to slušelo. Ta světležlutá bunda je vážně dokonalá a líbí se mi i ty legíny. Taky jsem ráda, jak moc se tam usmívala. Zdá se, že se měla o něco líp:) a taky mi přijde, že už tu nevypadá tak hubeně jako v tom New Yorku nebo na premiéře On the Road... no možná, že to fakt bylo tím make-upem a nebo zase stihla přibrat:) což je dobře:)
* * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I'm better but still ill. I'm watching Ryder Cup. Do you know what it is? Well, it's a golf tournament. European team against United States team. It's fun, i love it, it's exciting for people who play golf. It's thrilling. I'm fan of the European team, of course. And in our family it's tradition to watch that. We like it. I understand, that people usually don't watch golf in television, because it's boring for them, but not for golfers. Anyway, I saved some photos. These photos are from 'Balenciaga' Spring 2013 RTW Fashion Show in Paris. 77 from arriving and 23 from the show. She looked very beautiful, I love her outfit, that light yellow jacket is amazing! She smiles a lot and that's great:) Enjoy photos.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. moc se mi líbilo,co měla na sobě:)a brzo se uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi zdá už lepší :) Teda nevím, jestli je to zase pravda, že jsou opět spolu, protože tady na nent se snad nedá věřit ničemu Ale tak je fajn vidět, že vypadá fajn :) Jinak přeju brzké uzdravení, teda upřímně tě lituju, já si nedokážu představit, že bych teď zalehla do postele, jednat kvůli škole, prtože fakt nevím, jak bych to teď doháněla a jednak taky kvůli tomu, že se mi to teď vůbec nehodí být nemocná Ale zpět k tobě.. takže ti teda ješt ějendou držím palce, ať seš brzo uzdravená, ani jsem netušila, že hraješ golf :) Mě to teda přišlo vždycky hrozně nudné čučet na to v televizi, dokonce horší než se dívat na formule, jak jedou furt dokola tu stejnou trasu víc jak 60krát Ale na druhou stranu, na živo jsem si to chtěla vždycky zkusit, docela mě to i lákalo :) No tak třeba v budoucnu... někdy.. Tak se měj hezky, zase někdy napíšu
    Jen abys věděla, chodím sem docela často, ale jsem hrozně líná psát komentáře.... Takže jsem tu, akorát nepíšu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, moc jí to slušelo a bylo úžasné vidět ji s dobrou náladou :) Taky přemítám, jestli vypadala tak hubeně jen díky make-upu nebo stihla něco nabrat...no fakt nevím

    OdpovědětVymazat
  4. Tady se mi hrozně Kristen líbí :) Tohle ji podle mě sluší víc než šaty,jak zkombinovala bundičku a ty vzorované kalhoty jen koukám :) Byla nádherná !

    OdpovědětVymazat