pátek 7. září 2012

2012 - The Twilight Saga: Breaking Dawn, part two: official teaser trailer released at MVMA2012

Ahoj lidi. Jo jo, pořád žiju. Jen jsem byla včera na Partičceee:) Na natáčení a bylo to úžasný. Druhá řada přímo za Danem. A to bylo boží:D A budu nejspíš párkrát vidět v televizi. No většinou tam budu asi jen po prsa, ale uvidíme:D Pro ty, co koukaj... jestli vůbec někdo kouká a jestli ne, dělá chybu:D Tak sem měla červený džíny, bílý tričko a bílou košili... jo mám hnědý delší vlasy a měla sem červenou rtěnku:D ale vůbec se nehci chlubit, že jsem tam byla:D A víte co ještě je skvělý? :) Že byl zveřejněn nový trailer na Rozbřesk 2! :) Původní plán byl trochu jiný... na MTV Video´s Music Awards byl prý zveřejněn jen sneek peak... nebo sneak peek? Sakra, si to musim najít:D z nejnovějšího traileru, no nakonec se ukázalo, že trailer to byl celý. Já teda viděla i nějakej 10 sekundovej preview, ale tohle, co bylo zveřejněný na MVMA2012 je prostě celej trailer a já ho mám tady pro vás. Je fakt skvělej, úžasnej a dokonalej:D Teda jasně, že neni, ale mně se líbí, já Twilight ságu děsně žrala, když mi bylo takovejch 14, 15 a mám to prostě furt ráda, ať si řiká kdo chce co chce. No, akorát jsem trochu zmatená z těch... bojovejch scén, páč kdo četl knihu ví, že tam teda moc toho boje s Volturiovejma fakt neni... prakticky nula, nothing, nada, ale tak... těžko říct, jak je to myšlený, třeba je to jen vize Alice, nebo si prostě trochu hráli... ne, že by mi to vadilo, jako mně se to líbí, aspoň bude nějaký vzrůšo, jen jsem to nějak nečekala. Každopádně... to bude zajímavé. A taky každopádně naprosto jednoznačně miluju ten fakt, že v tom hraje Lee Pace! I když jako koláčník v Řekni, kdo tě zabil byl takovej jak plyšovej medvídek, takovej roztomilej a tady teď ten rudovokej upír. Bože, in love:D Mám ho ráda, je super:) Tak se koukněte, je to skvělej trailer:)
* * * * * * * * * *
Hi guys. Yeah, I'm still alive, I was yesterday at Partičkaaa! The filming. That was awesome. Totally. The second row behind Dano. That was amazing:D And I will be seen in television. Well. Red jeans, white t-shirt, white shirt and red lipstic, if you watch Partička. Try to find me there:D And do you know what else is awesome? I have for you official new trailer to The Twilight Saga: Breaking Dawn - part 2. There happened a small change at MTV Video´s Music Awards. The trailer should be published after it at Yahoo and there should be showed just the sneek peak, but in the end, they released full trailer:) So that is absolutelly awesome! I love it, I truly love it. Doesn't matter what everyone thinks, it's part of my life, a part I fell in love with for a long time, so I still like it. I'm just confused a little about those fighting scenes... well, I like action, but in the book is not any action... well, it is, but not with Volturris. Not as much as in this trailer. Well... I am confused, I'm not saying I don't like it. Oh my god, how much I love the fact that Lee Pace plays there! :) Check out.


Edit: Vzhledem k tomu, že jsem právě viděla trailer, kterej měl přes 2 minuty, tak tohle je jen nějaká kratší odnoš. Až ho najdu na youtube, tak vám ho sem dám... a jestli ho nenajdu na youtube, tak vám sem dám aspoň odkaz.

0 komentářů:

Okomentovat