pátek 14. září 2012

Balenciaga's Florabotanica campaign photoshoot: Behind the scenes

Ahoj všichni. Jak se máte? Jsem naštvaná na našeho třídního. Občas se chová jako totální kretén a nutí mě cítit se fakt špatně... což je na nic. Ale nechci to už řešit, stihla jsem na to zapomenout. Dneska samé novinky. Přihlásila jsem se na Interpals a už teď mi píše nějakej čech, kterej se chce nejspíš víc jak přátelit :D no... ale nevadí, každopádně jsme dneska měli poprvé anglickou konverzaci, což bylo super. Teda... takhle... mně ani nechyběly ty hodiny jako takový. Chybělo mi to, že můžu poslouchat jak mluví... protože on je Američan a je fakt super poslouchat mluvit anglicky někoho, kdo je rodilej mluvčí. No, odpoledne jsem byla na tréninku. Hraju golf... no štvou mě lidi s těma názorama, že to neni žádnej sport, páč se člověk vůbec nenamáhá a jen máchá holema... vůbec. Štve mě to, protože to vůbec není pravda. Je to dost dřina, když člověk trénuje a na hřišti se taky dost nachodíte, takže s tím ať jdou všichni někam:D No a pak jsem z golfu jela autem domů... a já jsem řídila! Já! Bylo to... no měla jsem děsnej strach:D Ruce se mi třásly ještě asi hodinu. No, prej jsem jela dobře:D jen jsem nedokázala najet na příjezdovou cestu :D Do garáže musel zajet táta, kterej teda taky celou dobu seděl vedle mě. Kdyby totiž ne, tak se zbláznim :D prvních pár týdnů bez něj nejspíš jezdit nebudu :D No... mám pro vás dneska video z focení photoshootu pro kampaň Balenciagy na novou vůni Florabotanica, jejíž tváří je právě Kristen. To video je super, Kris je tam krásná, má tam i nějaké komentáře... tak se koukněte...:
* * * * * * *
Hello everybody. How are you? I'm mad at my head teacher, he sometimes acts like fucking asshole. He is always able to make me feel bad. And I hate him for it. But I don't want to think about that. Many news today. We had our American teacher for English conversation. I didn't miss his classes, but I quite missed listening him. Because it's a big expirience to listen and talk with someone from America, who has English as a mother tongue. After school, I was at golf lesson. Yeah, I play golf... many people say, that it's not sport, that it's not hard and that no one can be tired when he plays it, but it's not true. It's much harder and much more difficult than it seems. I'm allergic to these opinions. Well, and because I got my driving licence yesterday, I was driving from the golf to home. My father next to me, of course. It was better than I expected:D But I was really scared! Anyway, when my dad is next to me, I'm not as afraid of it as I would be without him. Well, I have for you today behind the scenes video of making photoshoot for Balenciaga's Florabotanica campaign. I love it, Kristen is there very beautiful. She has some comments too, and the director - Nicolas IStillDon'tRememberHisLastName - too. So check out, it's great:)

1 komentář:

  1. - tak to je mi líto,že tě třídní naštval.já jsem to měla s naší bývalou třídní taky tak - na jednu stranu ji mám moc ráda,ale na druhou mě svými názory trochu štve
    - myslím,že o Interpals jsem už někdy slyšela/četla,ale stejně bych tě chtěla poprosit,jestli bys mi mohla říct,co to je a jestli s tím jsi spokojená...
    - to se máš,že máte ve škole rodilého mluvčího...to u nás na gymplu se nic takového asi nikdy nezavede
    - já jsem nikdy sportu neholdovala a ani ten golf mě nijak moc nebere,ale nejsem ten typ,co by řekl,že golf není sport - jednou je golf sport,tak je to prostě sport ;))
    - tak to gratuluju,že sis to domů odřídila sama.určitě budeš za pár měsíců řidit úplně jako profík!
    - a co se týká videa,tak to se mi hrozně moc líbí :)

    OdpovědětVymazat