neděle 9. září 2012

Gallery update 6.7: Photoshoot for Vogue (UK) by Mario Testino

Ahoj všichni. Zrovna koukám na Zorra:D Já vím, že jsem trochu magor, ale prostě mám ten film ráda:D A mám taky ráda Antonia Banderase teda.. kdo ne?:D No nic. Mám pro vás dneska nějaké fotky, než odjedu. Jedu odpoledne ke kámošce, takže to musím stihnout rychle. Mám pro vás 10 nových fotek z photoshootu pro Vogue (UK) od Maria Testina. Hrozně se mi ty fotky líbí. No to oblečení neni úplně můj styl, ale Kris to tam všude moc sluší. No nejvíc se mi líbí ta fotka, kterou jsem zveřejnila spolu s coverem v úterý, ale tyhle jsou taky super. Ve skutečnosti jich neni deset, ale trochu míň, páč některé jsou tam dvakrát, akorát v jiné velikosti. No, užijte si fotky:)
* * * * * * *
Hello everybody. I'm watching Zorro right now:D I know, I'm crazy, but I love that movie:D And I like Antonio Banderas. Who doesn't, right?:D Anyway, I have for you today some photos before I leave in the afternoon. First, I have for you 10 new photos from Vogue (UK) photoshoot by Mario Testino. I love some of these photos. Especially the first one I've published on Tuesday, but these new ten are amazing too. Actually, it's not ten photos, it's less, but some of them are there twice. But the high is different. Well, enjoy photos, I love them:)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. mně se předtím tenhle photoshoot moc nelíbil,ale nakonec se mi dostal pod kůži :) (i když nebude můj nejoblíbenější ) - a fotky se mi líbí tak nějak nastejno :)

    OdpovědětVymazat