středa 12. září 2012

Gallery update 6.9: 'On the Road' New York Screening

Jupííí! Vypadáto, že Toronstským filmovým festivalem nic nekončí... nebo alespoň zatím ne. Myslela jsem, že se Kris jednou někde objeví a pak zase zmizí, ale zdá se, že kvůli On the Road se bude objevovat i nadále. Každopádně se alespoň objevila na téhle akci, což je taky teda akce na propagaci On the Road - screening, který se konal v New Yorku. Kristen to tam hrozně hrozně hrozně moc slušelo, takže fakt zkoukněte všechny ty fotky, nebo si aspoň některé zvětšte, protože je tam vážně krásná. Alespoň já si to myslím:) moc se mi líbí její outfit, její make-up a i ty vlasy, prostě paráda. Hlavně se zdá, že měla lepší náladu jak na premiéře On the Road. Alespoň mi to tak připadá. Směje se rozhodně víc a přijde mi, že i upřímněji. Hedlund se Sallesem jsou asi vtipný :D těžko říct. Každopádně jsem ráda, že nebyla tak přejetá, jako mi přišla před pár dny na té premiéře. Taky se mi teda zdá, že trochu zhubla... nevím, jak na těle, ale v obličeji podle mě určitě. Ale nevím, možná mi to tak jen připadá. Taky bych ráda zhubla, ale narozdíl ode mě úplně nevim, jestli pro ni je to dobrý... ale tak nervy dělaj hodně. Fakt mi přijde, že je hubenější, ale možná se mi to jen zdá, co myslíte?

* * * * * * * *
Yahoo! It looks like that nothing ends with TIFF. Kristen went infront of photographers again. I love it. It's amazing. And she looked amazing. Check out all 66 photos, because she looks awesome, she's adorable. She smiles much more than at TIFF and that is great. I love her outfit, I'm really amazed. She is so beautiful here. And she probably had better mood than at On the Road premiere. Well, these photos are from the New York Screening. It seems to me like... I don't know, I think that she is thinner in her face... she looks thinner.. in my opinion, she lost some weight. I would love to loose some weight too, but I don't really think that it's good for her. What do you think? Did she loose weight or am I wrong?
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. vypadala překrásně! a taky myslím,že na promítání OTR v New Yorku vypadala veseleji :) a rozhodně souhlasím - je hubenější než dřív,v obličeji teda hrozně moc.ale dá se to pochopit vzhledem k tomu,co se stalo...ale snad se Kristen brzo vrátí do normálu :)
    a taky si moc cením a děkuju za tvou podporu :) jo je to pravda - každýmu se chce občas brečet,akorát že já to mám teď v poslední době tak,že jsem děsně,děsně moc citlivá,což mi tak trochu ničí život no,budu na sobě prostě muset začít pracovat

    OdpovědětVymazat
  2. I mě se zdá, že trochu zhubla, ale i tak jí to slušelo

    OdpovědětVymazat