pondělí 24. září 2012

Gallery update 7.1: Scans from PEOPLE magazine

Ahoj lidi. Jak se máte? Včera jsem měla sraz s pár lidma... no teda pár, bylo nás dvanáct:D Bylo to super. Miluju je všechny, bylo to skvělý, chci je zase brzo vidět! Furt jsem se smála, bylo to boží. Nicméně... jsem fakt neměla náladu ani čas na psaní nějakejch článků. Mám vážně hodně divnou náladu posledních pár dní a úplně nevim, jak se s ní mám vypořádat, takže se omlouvám za svojí neaktivitu. No dneska pro vás ale konečně zas něco mám. Konkrétně jsou to scany z časopisu PEOPLE, kde vyšel speciální článek o Breaking Dawn. Píšou tam o filmu, něco o Kris a tak a hlavně jsou tam i nějaké nové fotky a tak dále, takže se určo koukněte:)
* * * * * * * *
Hello guys. How are you? I had a meeting with friends yesterday. It was great. I love them all so much. It was so fun! I need to see them all again soon. I was still laughing, that was so cool. Anyway. I really didn't have time for writing articles, I have so weird mood last few days and I really don't know what how to deal with it, but today, I have for you something, finally. I have for you 8 scans from the PEOPLE magazines where was published a special issue about Breaking Dawn, some parts are about Kristen and so on... I love these scans, you can see some new photos from the movie and I like them so much:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Miluju ten pocit radosti, když vidím nové fotky k BD2 v nějakém časopise ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Neomlouvej se pořád ! Takový období má snad každý,tak doufám,že bude líp pak :) A jinak je super,že sis to užila :))A scany no :) Nemůžu se dočkat filmu ,ty fotky jsou dokonalé :))

    OdpovědětVymazat