pátek 21. září 2012

Gallery update 7.0: Balenciaga's Florabotanica Campaign New Outtakes

Někdy si připadám zbytečná. K ničemu.
Nicméně mám pro vás tři nové outtakes z photoshootu pro kampaň vůně Florabotanica, jejíž tváří je Kristen. Jsou celkem malé, ale moc pěkné. Kristen to tam strašně sluší, je krásná, závidím jí to:D a taky ten fakt, že ví, co ve svém životě dělat... někdy se ptám sama sebe, proč jsem se nemohla narodit někde jinde jako někdo jiný... bože, už je tu zas ta má depkojdní nálada... no jo no, je mi trochu zle, takže nemám moc co dělat, páč u ničeho nevydržím, a tak přemýšlím. Klasika. Užijte si fotky.
* * * * * * *
Sometimes I feel so useless.
Anyway. I have for you three new outtakes from the Florabotanica Campain photoshoot. They are quite small, but very very beautiful, I love them. Kristen looks there awesome. She's so beautiful:) I envy her her beauty... and the fact she know what to do in her life. Sometimes I ask myself, why I couldn't be born somewhere else... as someone else. Oh god, the depression is here again:D I'm sick a little, so I don't have anything to do, so I'm thinking. Enjoy photos.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Tyhle nálady mívám často taky..no, k fotkám - myslím, že pro Florabotanicu je jen ta s Ghesquiérem, zbytek je buď pro ELLE nebo Madame Figaro, ale je v tom celkem zmatek a myslím, že málokdo ví, co k čemu patří

    OdpovědětVymazat