úterý 25. února 2014

Gallery update 26.8: New photo from set of CXR + new fan photo

Skoro celý den koukám na komentovanou Hru o trůny... :D teda... celej den... spala jsem 12 hodin a to, vzhledem k tomu, že si beru antibiotikum v jedenáct, tak jo, sice se budim v sedm, abych si dala další, ale po něm se mi chce taky spát, takže prostě jdu spát dost pozdě na to, že mám angínu... a vstávala jsem v 11:30... No a co? Jsem nemocná, tělo to potřebovalo. Nicméně... je mi celkem dobře. Fakt jo, jako antibiotika na nic a bolí mě v krku, fakt dost, ale teplotu třeba už dneska nemám, možná budu mít pozdějc, ale včera už jsem v tuhle dobu zas měla. Tak já nevím, co mi je teda, ale... to je jedno :D hlavně, ať je to dobrý. A brzo :D No... mám pro vás dvě nové fotky... teda, minulej tejden byly nové, tenhle tejden už tak nové nejsou, ale já je sem ještě neměla čas dát:D Ta první je tuším z Nashvillu, ale kdo ví, já už se v těch ninja schopnostech naší Kristen nevyznám... a kdo jo? Ale ne, tahle je fakt tuším z toho Nashvillu, fotka s fanoušky, Kristen to tam moc sluší :) a ta druhá je z natáčení Camp X-Ray a fakt jí miluju, Kris je tam se svými kolegy z filmu, všichni jsou strážní z Gitma, můžete tam kromě Kris vidět Taru Holt, JJ Soríu a toho posledního, kterému nemůžu přijít na jméno, ale půjdu to najít :D Ser Bla bla něco, sakra, úplně mi to vypadlo!!!
.....
Ser'Darius Blane
I am watching Game of Thrones commentary whole day today. Well... I slept 12 hours... I am taking antibiotics at 11 p.m., so I go to sleep late and... I slept till 11:30 a.m... So what?! I am ill, body needed it. Anyway, I am quite well, just really lazy, I have to say. I have for you now two new photos... they were new last week, this week they are not that new, but still new :D First of them is a fan photo, I guess it was from Nashville as well... Kristen is probably not there anymore, but who knows anything about her ninja powers? I don't. Kristen looks there really beautiful. In the second picture is Kristen with her colleagues from Camp X-Ray movies, all of them are Gitmo guards and I love this picture, I really do. Hope you like it too.

imagebam.com

imagebam.com

2 komentáře:

  1. No co se týče GoT tak si pořád do kola pouštím to video z natáčení 4 serie Nemůu se dočkat, je to naprosto úžasné :)) Fotky Kristen jsou naposto skvělé :)Mimochodem už jsme zpět na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tieto fotky milujem, obzvlášť tú druhú, asi mám úchylku na tieto fotky zo setu, sú skrátka dokonalé, také podarené ♥
    Angie, tak ti závidím ten spánok Je to moja obľúbená činnosť, no nemám jej veľa, aj keď skoro polovicu dňa preležím Posledné dni som sledovala neustále Teen Wolf /mala som sledovať toľko seriálov, no aj tak sa vždy dostanem k niečomu inému Asi by som sa mala pustiť už do Sherločicka, ale ja neviem, akosi na to teraz nemám mozog/. Inak, tiež som mala už napísať mail, no nedokážem teraz moc písať a sedieť za notebookom, asi skôr pri tých seriáloch... Budem sa to snažiť dať do poriadku :)

    OdpovědětVymazat