pondělí 3. února 2014

Gallery update 25.9: New photo from Chanel fashion show in Dallas

Nemám posledních pár týdnů čas, je mi to líto. Zkouškov. Nesnáším to, ale co můžu dělat? Zítra mám poslední test no a... pak budu mít 20 dní, než začne škola, takže budu mít konečně čas na blog, na vás a na Kristen. Omlouvám se affs, že teď tolik neobíhám, ale fakt není zbytí. Tenhle týden budu teda ještě chodit do práce, ale to nezabere celé dny, abych už pak nemohla odpoledne nic přidat nebo tak. Nicméně mám 5 minut, rotože jsem se rozhodla, že se začnu učit hodinu po té, co vstanu z postele, což znamená v 11, takže mám pro vás jen takovou rychlovku. Je to nová fotka z módní přehlídky Chanelu, která se konala 10. prosince 2013 v Dallasu a já jsem ji prostě musela zveřejnit, protože Kristen je tam naprosto nádherná, hrozně jí to sluší:)
* * * * * * * *
I don't have time last few weeks, I am so sorry. Exams. I hate it, but what can I do? I have the last one tomorrow well and then I will have 20 days till the start of school, so I will finally have time for blog, for you and for Kristen. This week I will be going to work, but it won't last whole day. Anyway, I have five minutes now, because I decided to start learn an hour after I wake up, which is at 11 o'clock, so I have for you just one quick thing and it's a new photo from Chanel's fashion show in Dallas from December 10, 2013 and I just had to publish it, because it's really amazing and beautiful and I love it, Kristen looks there stunning :)

imagebam.com

3 komentáře:

  1. Je to naše princezna Jsem zvědavá, čeho se dočkáme teď, Paříž k nám vždycky byla hodná, tak by ani tenhle výlet nemusel být výjimkou Ale co jsem se koukala, žádná akce se tam momentálně nekoná, takže... že by se začalo dělat na té jejich společné kampani pro Chanel? Těžko říct

    OdpovědětVymazat
  2. Fota je nádherná a vůbec se neomlouvej chápu to ;)

    OdpovědětVymazat