pondělí 24. února 2014

Gallery update 26.7: New/Old photo from Sundance Film Festival

Jsem nemocná. Pro změnu. Měla jsem jít do školy... místo toho jsem se včera vrátila domů s hroznou horečkou, 38.9 a dneska jsem šla k doktorce a ne do školy... a doktorka mi napsala antibiotika, takže to znamená, že do školy půjdu tak nejdřív v pátek, jestli vůbec, ale zrovna v pátek bych tam asi vážně potřebovala... no ale uvidím. Ach jo, skoro jsem se do tý školy i těšila :D i když spíš mě štve to, že dneska přijdu o italštinu a že budu chybět ten první tejden, kdy nás budou informovat o učebnicích a tak, znáte to... Ale bylo mi včera vážně hodně špatně, měla jsem dojem, že mi asi vybuchne hlava a ta horečka fakt nebyla nic moc. Dneska teplotu zatím nemám a je mi celkem fajn, jen mě hrozně bolí v krku, když polykám a pořádně teda ani polykat nemůžu no... ale i tak je mi celkem fajn, kdyby mi bylo jak včera, tak tu rozhodně nejsem a nepíšu článek :D No mám pro vás jednu fotku, kterou jsem měla v rozepsaných hrozně dlouho, no nechtěla jsem ji tam nechávat nebo to mazat, protože se mi hrozně líbí, jen jsem na ni prostě zapomněla. Je ze Sundance a je vážně perfektní. Jinak teda připomínám kontrolu affiliates.
I am ill. On antibiotics. I should go to school, instead of that I had really high fever yesterday, 38,9°C and today I just went to see my doctor and she gave me antibiotics, so it means that I will go to school maybe on Friday, but not sooner. I was really, really sick yesterday and today morning, right now I am feeling quite well, but I can't swallow properly, without strong pain in my throat. Looks like angina. Anyway... I am here for a moment, I'm feeling quite well now... I have this photo in pre-writes for such a long time, I guess everyone already saw it, but It pisses me off to have it there and don't publish it. This photo is from Sundance film festival, so it's old a bit, but I love it, I just totally forgot about that, so I have it for you now.

imagebam.com

6 komentářů:

  1. brzo se uzdrav, ten pocit znám :) jinak ty se učíš italštinu? hustý xoxo

    OdpovědětVymazat
  2. Hele já se po těch prázdninách do školy snad taky i těšila. Překvapivě. No ale to je blbý že jsi nemocná, i když mě by se to zrovna hodilo, jo divný že mam po prázdninách a hned bych zas byla doma, ale tedkon to nějak přežiju a příští pátek máme volno, tak možná pak bych byla nemocná. Jinak italštinu ti závidim, já se učim německy a anglicky, a sice jsou to dva jazyky, ale já prostě chc ijednou být ten člověk co umí strašně moc jazyků a všichni na něj koukaj, jako.. jo tyjo ta je vážně dobrá, vždyt koukni kolik jazyků umí.. A připadala bych si chytře Ale mě se vážně líbí když někdo umí hodně jazyků :) A chci umět švédsky A to se prostě naučim jednou!! A ta fotka Kristen je hrozně pěkná! .) Sluší jí to. :)
    Mimochodem, chtěla jsem ti to napsat do emailu co jsem psala někdy o prázdninách, ale moje skleroza... Jak máš v menu v currently, že ses koukala na Mluv, tak já si to už tak před měsícem a něco stáhla a o prázdninách jsem si to pustila. :) To je tak úžasný film!! A Kristen je tam skvělá, hrozně se mi to líbilo. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mě pauza nevadí, protože jsem nedávno začala a jsem u první série. teď si ani nejsem jistá, který je martin. Ale hned sem si ten seriál zamilovala!! <3 Jo chápu, kontroly jsou na nic. Ale dělám je když vim že ke mě hodně lidí nechodí. Hele to znám, já taky občas k někomu jdu a prostě nevim proč nemam ani sílu napsat ten komentář. Ale pročtu si to, to jako jo, ale na komentář se nezmůžu. Já jsem celkově liný člověk Jojo to znám, já většinou píšu taky delší, nebo teda popravdě, jak domu, opravdu nehodlám psát někomu dlouhé komentáře, když on píše pokaždé jen "Super" Tak to jako ne, ale většinou teda se snažim i u těhle lidí třeb advě věty napsat, jak kdy no, ale taky někdy se mi nechce vůbec. nebo nema ani náladu. Jo jinak snad ti bude brzo líp, s emailem nechvátej, já ti pak do toho dalšího vypíšu jak jsem nadšená z té slohovky, které jsme se tak bála. Samozdřejmě do té doby než to oznámkuje tipuju, ale nevadí.
    Jo děkovala, a spíš já děkuju že mě nesmažeš, a tak teda to předpokládám, protože samozdřejmě jsi to ještě nevyhodnotila, takže nemůžu vědět žejo Ok, ok, mlčim jako hrob Ale jsem opravdu moc ráda :) Já vždycky píšu kraviny, takže jsme ráda že alspoň někoho to baví číst .D uhh, jo přesně! Teda 10 zas easi nedfám nikdy, ale třeba 5 bych chtěla plynně umět. A italština je teda taky jeden z jazyků co chci umět.
    tak to chápu, že tě to láká, no kéž bych znala někoho takového, mě teda lákajý všechny ty tři jazyky, norština, finština i švédština, ale opravdu si nevěřím, že bych se kdy naučila tři tak hrozně si podobné jazyky aniž by se mi pletly. Ale třeba kdž budu za pár let pobývat nějaký čas ve Švédsku, tak nějak pak půjde i ten další jazyk jako třeba norština taky se nějak naučit, ale takhle když neumim ani jeden nijak tak ani náhodou. jo ten pobyt ve Skandinávii je spíš takový sen než plánovaná budoucnost. Kamarádak se teď učí španělky, ale taky jsem to chtěla zkusit, ale jediné co vážně nechci je ruština.

    OdpovědětVymazat
  4. Nesnáším antibiotika, nesnáším být nemocná a opravdu nenávidím silné bolesti v krku A zlato, v pohodě, Rio už bylo, Rafa vyhrál, já se totiž chystám pracovat do Anglie, už se nehorázně těším tak se věnuji přípravě a své partě jak jen to jde :) Brzo se uzdrav !!Kris vypadala báječně! Ale nějaká pobledlá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jen mě štve že si nemohu zapamatovat to město kam jedu Uklízení pokojů v Zábavním parku, výplata za měsíc je slušná, 8 hodinovka, je to ale do listopadu, pak si smlouvu mohu prodloužit.Já se vždycky zapíšu když si všimnu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ou, Ang, tak to ma mrzí, čo najskôr sa teda vylieč :) Ja mám tiež do piatka voľno, chvalabohu, antibiotika mi nepredpísala, za čo som rada, kedže mi len škodili a som rada, že som ich mohla vysadiť. Teplotu tiež nemám, len som bola podchladená, no cítim sa, akoby som horela . Nenávidim byť chorá, tak som po tom túžila, aby som nemusela ísť do školy a teraz trpím Po dvoch rokoch je to naozaj zabiják
    Inak, táto fotka je naozaj dokonalá, Kris je tu perfektná :)

    OdpovědětVymazat