pátek 7. února 2014

News about Clouds of Sils Maria

Není to lehká práce býti blogerem. Vážně není. Obzvlášť ne, když je vám fakt blbě a jste ještě k tomu líní. A k tomu začíná Olympiáda :D Není mi vůbec dobře, ale musím předstírat, že mi nic není, protože chci jít v úterý na koncert. Do úterý to bude dobrý, ale momentálně mě hrozně bolí hlava, teda ne bolí v pravym slova smyslu, mám jí takovou těžkou... a k tomu mi slzí oči a pálí mě v nich a kromě očí mě ještě pálí i v krku. Konečně mám volno, konečně mám ty dva týdny prázdnin po tom zkouškovym a já abych zas byla nemocná, to je snad naschvál, to neni možný. Typický. Prostě typický. A je tolik věcí, které jsem tu dneska chtěla udělat, ale i jen prosté dívání se na obrazovku způsobuje, že brečím, aniž bych na to potřebovala bejt smutná. Snad to přejde, zkusím si jít na chvíli lehnout. Jsem unavená. Tak hrozně unavená... a já nemám ráda, když jsem unavená, mám s tím špatnou zkušenost z doby před pár lety. No nic, přestanu kecat a radši přejdu k věci. Mám pro vás konečně taky nějaké nové informace o filmu Clouds of Sils Maria (původně Sils Maria), ve kterém hrála Kristen. Jsou to nějaké základní informace plus konečně nějaký ten oficiální popis, o čem film vlastně je... no a na závěr ještě nový reklamní plakát...:
* * * * * * * * * *
It's not a simple job to be a blogger. It's really not. Especially, when you're sick and lazy. Like I am right now. My head hurts me so badly, but it's not from computer, I'm on it like ten minutes and it hurts me whole day. My eyes are weeping without a control and my throat burns. I finally have my life after exams back :D I have two free weeks.. and I am starting to be ill. That's just... typical. And there is so many things I wanned to do here today... but I am just tired. So tired. I wish I could sleep whole day. Anyway, enough of this silly crap, I have for you something great. I should run around my beloved affiliates finally, well, after this article. I finally have for you some more information about Kristen's film Clouds of Sils Maria (previously just Sils Maria)... finally some official synopsis and also new market poster. So... here:

Originální název: Clouds of Sils Maria
Režie: Olivier Assayas
Hrají: Juliette Binoche, Kristen Stewart, Chloë Grace Moretz, Lars Eidinger, Johnny Flynn, Brady Corbet
Země původu: Francie / Německo / Švýcarsko
Rock vydání: 2014
Žánr: Drama
Stopáž: 124 minut (2 hodiny a 4 minuty)
Jazyk: Angličtina
Přístupnost: všichni
Fotografie: Yorick Le Saux
Original title: Clouds of Sils Maria
Directed by: Olivier Assayas
With: Juliette Binoche, Kristen Stewart, Chloë Grace Moretz, Lars Eidinger, Johnny Flynn, Brady Corbet
Country of origin: France / Germany / Switzerland
Production year: 2014
Genre: Drama
Duration: 124 minutes (2 hours and 4 minutes)
Language(s): English
Public: All public
Photography by: Yorick Le Saux
Na vrcholu své mezinárodní kariéry, osloví Mariu Enders (Juliette Binoche), aby si zahrála v nové verzi divadelní hry, která ji před dvaceti lety tolik proslavila. Tehdy hrála roli Sigrid, mladé, svůdné dívky, která uchvátí a následně dožene k sebevraždě svou nadřízenou, Helenu. Nyní je žádána, aby si zahrála právě roli starší Heleny.

Přijíždí se svou asistentkou (Kristen Stewart) zkoušet do Sils Maria, odlehlé oblasti v Alpách. Roli Sigrid si má zahrát mladá Hollywoodská hvězdička se sklonem ke skandálům (Chloë Grace Moretz) a Maria se najednou ocitne na druhé straně zrcadla, tváří v tvář neobvykle okouzlující ženě, která je v podstatě znepokojujícím obrazem jí samotné.
At the peak of her international career, Maria Enders (Juliette Binoche) is asked to perform in a revival of the play that made her famous twenty years ago. But back then she played the role of Sigrid, an alluring young girl who disarms and eventually drives her boss Helena to suicide. Now she is being asked to step into the other role, that of the older Helena.

She departs with her assistant (Kristen Stewart) to rehearse in Sils Maria; a remote region of the Alps. A young Hollywood starlet with a penchant for scandal (Chloë Grace Moretz) is to take on the role of Sigrid, and Maria finds herself on the other side of the mirror, face to face with an ambiguously charming woman who is, in essence, an unsettling reflection of herself.

imagebam.com

0 komentářů:

Okomentovat