sobota 8. února 2014

Gallery update 26.3: New photoshoot for Marie Claire US (March 2014)

Myslím, že potřebuju detox. Jsem vážně asi závislá na internetu. Myslím, že už mám problém. Nedokážu strávit jediný den bez toho, abych byla aspoň chvíli na počítači... což by takový problém nebyl, ale problém nastává, když se po celém dni večer zeptám sama sebe, co jsem to vlastně celý den dělala? A zjistím, že ani pořádně nevím, že jsem tak probrouzdala den... :D Většinou je mi to fuk, ale myslím, že bych možná měla trochu změnit svůj život. Nemyslím nijak dramaticky, ale zkrátka trochu upravit svůj životní styl. Na compu být jen po určitou dobu, víc číst, míň jíst a víc se hýbat... Teď jsem tu moc nebyla, poslední dobou, hodně jsem se učila a tak a zjišťuju, že mi taková doba strávená na počítači už nedělá úplně dobře. Nemyslím to nějak drasticky, třeba že bych rušila blog nebo tak, ale spíš trochu změnit ten přístup, líp si rozvrhnout den. No nic. Teď mám pro vás ale i něco jiného než moje řeči :D Kristen nafotila naprosto úchvatný nový photoshoot pro březnové číslo časopisu Marie Claire a já mám pro vás scany právě z tohoto čísla. Ten článek jsem jen tam prolítla zatím, možná občas trochu divnej, kdo ví, jak moc v těch časopisech pozměňují a interpretují, co dotázaní skutečně odpověděli, no moc to neřeším. Každopádně ty fotky jsou úžasné a já jsem z nich vážně nadšená. Kristen to tam nehorázně sluší. V galerii je dalších 6 scanů, pro aktuálku jsem vybrala jen těhle 8, ale určitě se koukněte i na zbytek. Kris je na některých skutečně okouzlující a na všech jí to sluší. Hrozně se mi líbí ta fotka s její fenečkou Cole, kterou pojmenovala podle své postavy z CXR, na druhém scanu.
I need a de-tox. I am really addicted to the Internet. I think it's a problem. I can't really spend a single day without my computer. Well, of course I could, but I just don't want to and I don't think it's good. I don't mind, when I really do something. But more and more often I am finding myself thinking in the evening about what I was doing whole day and I can't find answer. I should do something like a day plan. You know, like... three hours on computer, hour out with dog, three hours to read... or something like that. I don't want this blog to be influenced by that much, but I just feel like I need to change my attitude. Anyway, I have for you now something truly amazing. Scans from Marie Claire for this March, for which Kristen made new amazingly beautiful new photoshoot. 14 scans in the gallery, check them all, it's worth it. Kristen is there really beautiful, I truly love some of them. For example those first two. Especially the second one where is Kris with her new dog, which she named after her character in CXR - Cole. That photo is cute. I've read just part of that article, maybe weird a little bit, you never knows, what Kristen said and hot they changed that, but photos are absolutely amazing and stunning.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Jojo chápu jak to myslíš s tim internetem a počítačem Já teda poslední dobou čtu hodně, no vždykc jsem četla hodně Ale na počítači pořád trávim dost času, i když teď míň. :) A hýbat bych se měla taky Musim začít zas každý den cvičit. :) A ten photoshoot je úžasný <3 Kristen je tak nádherná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně se objevilo zase něco nového. Mám radost, že máme k dispozici nový photoshoot s Kristen :) Ty fotky jsou úžasné! Mně se moc líbí ta pátá fotka, kterou máš tady v článku :) ♥

    OdpovědětVymazat
  3. wow no hledim na ten shoot uz asi 30 sekund. nadhera proste nadhere

    OdpovědětVymazat
  4. Ang, prosím ťa, keď sa na to pozrieš, polovica teens žije internetom Ja osobne mám život väčšinou len v noci, cez deň je to jedlo, internet, knihy, seriály a posteľ Niekedy mám celkom nabitý program, nie vždy ostanem spať doma, alebo u nás niekto spí a tak večere na intenete netrávim, inak by som tu bola nonstop Ja som sa teraz tiež rozhodla pre zmenu, od tohto týždňa budem chodiť do posilovne, ale to len preto, že nám na internáte nejde dobre wifi No dobre, dosť o mne...Kristen je tu... dokonalá ? Aj to je slabé slovo. Je tu úchvatná, je nádherná, prekrásna, neuveriteľná :3 Ako vždy píšem, mám radšej shooty z nejakého prostredia, a kde sa herečky usmievajú, no tento teda... Dokonalosť. Je tu skrátka nádherná :)Dnes sa asi pustím do mailu, na ktorý som nemala wifi (málokedy sa v poslednom čase dostanem na net, takže preto som sa do ňho ešte nepustila), takže čoskoro ho očakávaj Hneď ako si pozriem Harryho Pottera 3, pôjdem na to :)

    OdpovědětVymazat
  5. Angie, myslím, že si nemusíš dělat starosti, občas se ptám i já sebe, co jsem za ten den stihla, je to normální Teda možná by to normální být nemělo, ale asi je Já mám třeba většinou počítač zapnutý, ale jen sem nakukuju, a dokud ti přijde, že máš pestrý život, nemá to cenu řešit I když je fakt, že zdravý životní styl je vždycky fajn, pro mě je to docela neznámá, protože jsou věci, kterých se vzdát neumím, což je zase... o něčem jiném
    Kristen tady vypadá úchvatně, už jsem skoro zapomněla, jaké to je, když se objeví na coveru nějakého magazínu, vážně mě to hrozně mile potěšilo, klidně víc takových obálek a photoshootů! Protože tenhle je vážně perfektní, hrozně se mi líbí a doufám, že se objeví ještě nějaké fotky, protože... Už jen když to vezmu z mé perspektivy, kdyby se mi před objektivem objevila Kristen, spoušť bych prostě nepřestala mačkat Takže ať se nedělají a zveřejní toho víc, nechci čekat dva roky na článek "outtakes z photoshootu Marie Claire US z roku 2014"!

    OdpovědětVymazat
  6. Víc číst, míň jíst a víc se hýbat... to si taky říkám hodně často! Kolikrát si nadávám za to, že bych mohla dělat něco zajímavějšího než být na pc, ale neřekla bych, že tu jsem až tak moc často, proto s tím zatím nic nedělám:))
    Ten shoot je moc krásný! Kristen tam vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat